Съсобственикът на Лудогорец Георги Домусчиев остана доволен от показаното от

...
Съсобственикът на Лудогорец Георги Домусчиев остана доволен от показаното от
Коментари Харесай

Георги Домусчиев: "Лудогорец" показа, че е по-класният отбор

Съсобственикът на " Лудогорец " Георги Домусчиев остана удовлетворен от показаното от неговия тим при успеха с 4:1 против " Жалгирис " в реванша от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига.

" Лудогорец " несъмнено е по-класният отбор. Този мач футболистите бяха много стегнати, видяхме видоизменен " Лудогорец ". Вкарахме четири гола, изпуснахме една камара положения. Не знам дали не ни анулираха постоянен пети гол. Няма по какъв начин да не си обезпокоен, когато падаш с 0:1 и си изгубил първия мач с 1:2 ", сподели Домусчиев след края на срещата в Разград.

" Имаме мощен състав. За да създадем трансфер, привлеченият футболист би трябвало да е над тези, които имаме, което е много мъчно ", разясни той.

Босът не пропусна да пожела триумф на останалите ни евроучастници - " Левски " и " Ботев " Пловдив, които на следващия ден излизат в борба за прескачане на втория прелиминарен кръг на Лига Европа.

" Пожелавам триумф на " Левски " и " Ботев " Пловдив. Силно се надявам и им поисквам триумф. Нека има български тимове в Европа. Това е потребно и за нас ", добави Георги Домусчиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР