Съществуват рискове руският президент Владимир Путин да бъде бързо отстранен

...
Съществуват рискове руският президент Владимир Путин да бъде бързо отстранен
Коментари Харесай

Христо Грозев: Путин може скоро да падне и това е лоша новина -

Съществуват опасности съветският президент Владимир Путин да бъде бързо отхвърлен от поста си. Но следователно властта може да бъде завзета от ястреби, които желаят огромна международна война. Това съобщи ръководителят на проверяващата група Bellingcat Христо Грозев пред украинската FREEDOM.

Според него сега Путин няма тактика за придвижване на окупационните сили и " би трябвало да я пренаписва всеки ден ".

" Трябва да работи непосредствено с военачалниците ", сподели той.

" Най-лошият сюжет е, ако " ястребите " завземат политическата власт в Москва. Има риск крилото, което настоява за цялостна готовност, да вземе властта. Това е най-лошият сюжет за целия свят ", сподели Грозев.

В същото време журналистът счита, че разновидността, при който Путин губи властта постепенно, е по-добър.

За активизирането на " ястребите " в обкръжението на Путин свидетелства безнаказаната рецензия на дейностите на главнокомандващия в обществените мрежи от страна на редица съветски блогъри.

" Виждаме, че това извънредно крило набира все по-голяма храброст. Техните горорители, в това число Гиркин-Стрелков, стартират да подлагат на критика Путин все по-открито. Те все по-често приказват, че би трябвало да бомбардират и Запада, а освен " центъра за взимане на решения ". Те не престават да пишат, на независимост са - тъй че тези хора си имат настойници. Мисля, че това е много рисков сюжет ", сподели Грозев.

Запитан дали има правоприемник на Путин, българският публицист признава, че първият заместник-началник на ГРУ Владимир Алексеев може би се вижда като президент.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР