Съществуват много причини, поради които връзките прекъсват. Променили сме се.

...
Съществуват много причини, поради които връзките прекъсват. Променили сме се.
Коментари Харесай

10 явни сигнала, че е време да напуснете „мъжа на живота ви“

Съществуват доста аргументи, заради които връзките прекъсват. Променили сме се. Имаме разнообразни търсения. Време е да стартираме нов стадий от живота си. Фактът, че към момента обичаме индивида, с който сме самичък по себе си не е съображение да останем с него в случай че всички знаци в близост споделят, че е време да си тръгнем. Свикнали сме да имаме вяра, че един прелестен ден ще намерим мъжа на живота си и ще останем с него вечно. Безметежно щастливи. Животът ни демонстрира противоположното.

Може да имаме няколко „ мъже на живота ни “, които идват в избран стадий от него и го обогатяват. Учат ни. Разказват ни истории, от които се смеем и тъгуваме. И би трябвало да се научим да се пускаме един различен с обич и признателност. Това по никакъв начин не е елементарно за реализиране. Повечето от нас не могат да разпознаят идването на този миг. Смятаме, че откакто към момента обичаме има вяра. Някаква вяра. И оставаме. Търпим. Опитваме. Отново и още веднъж.

Как да разберем, че е време да пуснем „ мъжа на живота ни “, с цел да преминем към нов стадий? Предлагаме ви 10 тихи, само че очевидни сигнала, които ясно ни показват какво би трябвало да създадем. Ето кои са те!

Спирате да вършиме секс

Един от първите знаци за привършване на връзката е, че стопираме да вършим секс. Когато има прочувствен заряд изпод нещата не са толкоз крайни, към момента имаме предпочитание един към различен, просто би трябвало да решим проблемите, които й препречват пътя. Когато обаче нямаме сила и предпочитание да допираме другия и да вършим обич с него това е очевиден сигнал за привършване на връзката ни с него.

Говорите единствено за битови тематики

Ако връзката сред вас е главно върху битови тематики – деца, дом, сметки и така нататък, евентуално от дълго време сте се отказали да постигнете реципрочност, схващане и единодушие един с различен.

Имате мисли за разлъка

Ако сте почнали да се колебаете дали е време да напуснете тези връзки може би заслужава да помислите за какво тези мисли се появяват у вас. Какво ви липсва? Защо сте неудовлетворени? Може ли това да се поправи?

Чувствате се изчерпани

Ако още веднъж и още веднъж сте се блъскали в стените си и един в различен евентуално се чувствате изчерпани – прочувствено, ментално, физически… Усещането за изтощение и че каквото и да създадем няма да има резултат е един от сигналите, че е време да си тръгнем от връзките.

Чувствате облекчение, когато не сте дружно

Очевиден факт, че връзката ни е изчерпана е, когато усещаме вълна на облекчение, когато другия напусне стаята. Сякаш в негово наличие стомахът ни е стегнат на топка и не можем да се отпуснем.

Нямате сила да водите словесни борби

Когато се борите един с различен, карате се, пробвате се да постигнете схващане и смяна към момента има вяра. Нещо може да се промени, тъй като го желаеме и се влагаме в връзките даже и по отрицателен метод. Когато нямаме предпочитание да се борим това е знак, че е време да напуснем сцената на главното деяние.

Не можете да бъдете себе си с другия

Ако не можете да бъдете себе си и да се изразявате свободно това е знак, че вашата витална мощ и еднаквост са извънредно потиснати. Никой не може да живее добре в сходна обстановка. Може би е добре да помислим за какво сме се отказали от себе си и дали можем да се покажем и да бъдем признати от другия. Ако това ви се коства невероятно може би е време да подготвите душевните си куфари за ново начало.

Спирате да търсите поддръжка от него

Основна част от интимните връзки е да си даваме поддръжка, деликатност, грижа. Когато сътрудникът ни неведнъж се е провалял в това да ни обезпечи тези значими за интимността неща евентуално ще спрем да ги търсим от него и ще се обърнем към други хора – другарска среда и родственици.

Започвате да се срещате с други хора

Всеки от нас има потребност от връзка, внимание и споделеност с хора от противоположния пол. Имаме потребност от полюсна сила и продан. Когато стартираме да се срещаме с други мъже, даже просто като другари, евентуално това цели да запълни неналичието ни от реципрочност с обичания.

Изневерявате

Последния стадий, който заключва цикъла е появяването на невярност. Тя не постоянно е безусловно неприятно нещо. По-скоро демонстрира, че прекомерно дълго сме избягвали да забележим, че връзката ни е завършила, изневярата идва като сигнал, който няма по какъв начин да се вършим, че не съществува. Често изневярата е рецесия в двойката, след която идва огромна смяна, пренастройване един към различен и нов стадий в партньорството. В други случаи обаче тя алармира, че е време да продължим напред един без различен.

Инфо: https://frida.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР