Съществува суеверие, което гласи, че паяците са онези насекоми, които

...
Съществува суеверие, което гласи, че паяците са онези насекоми, които
Коментари Харесай

Разпръснете няколко кестена и паяците ще изчезнат от дома ви

Съществува поверие, което гласи, че паяците са тези инсекти, които не трябва да убиваме, в случай че не желаеме да сме нещастни. Дали е правилно или не, няма по какъв начин да сме сигурни. Суеверия колкото желаете. Има обаче хора, които същински се опасяват от паяци. Присъствието на многокраките инсекти може да ги влуди и да ги накара да изпаднат в суматоха.

Не е наложително да убивате паяците, в случай че се страхувате от тях. Можете само да ги прогоните от вкъщи си с няколко лесни трика. Днес ще ви споделим за един подобен, който е осъществим благодарение на няколко кестена.

Разходете се из парка, до момента в който времето към момента разрешава, и съберете няколко шепи с кестени. С тях можете даже да декорирате дома си.

 Как да изгоним паяците от у дома БЕЗ да употребяваме отровни химикали Как да изгоним паяците от у дома БЕЗ да употребяваме отровни химикали
Паяците са най-често срещаните гости в домовете ни. Но огромна част от хората се опасяват от тях, а и различен негатив са паяжините, с...

Помнете, че паяците се трансформират в неканени посетители, когато времето на открито стартира да хладнее. Те търсят топлота и това е повода да ги виждате по ъгли, первази, на входа на вратата.

За да не се постанова да ги убивате, разпръснете по няколко кестена на тези основни места и ще видите по какъв начин насекомите напълно скоро ще изчезнат.
Как кестените гонят паяците
Кестените работят отблъскващо на паяците със своя мирис. Ако желаете да подсилите аромата, пробийте няколко дребни дупки в самия кестен. Направете го с игла или различен изострен предмет, само че внимавайте да не се нараните.

Ако не успявате да откриете кестени и да се възползвате от това тяхно качество, заменете ги с жълъди. Техният мирис също толкоз добре ще се оправи с прогонването на паяците от вкъщи ни!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР