Съществува най-здравословно ястие. Това установиха австралийски учени, посочвайки колко лесно

...
Съществува най-здравословно ястие. Това установиха австралийски учени, посочвайки колко лесно
Коментари Харесай

Това е най-полезната храна според диетолозите

Съществува най-здравословно ядене. Това откриха австралийски учени, акцентирайки какъв брой елементарно за подготвяне е и акцентирайки, че то е потребно при всеки тип диета.

Не единствено ще помогне да се отървете от непотребните килограми, само че и ще детоксикира тялото ви. Според диетолозите, това е постният бульон.

Правилно се счита, че питателните субстанции от постните бульони се усвояват по-добре от тялото, в сравнение с цялото месо или рибата. В последна сметка, бульонът е разтвор на разграничени аминокиселини, които елементарно се усвояват. Но с цел да смила месото или рибата, тялото би трябвало да работи, с цел да унищожи пептидните връзки на аминокиселините.

Важно: бульонът би трябвало да е постен. Най-добре е да се готви бульон въз основата на малко парче птиче месо - пиле или пуйка. Въпреки това, не приемайте месото от патица или гъска, защото е доста мазно. Достатъчно е да сварите пилешко бутче със зеленчуци и да прецедите бульона. По този метод потребните хранителни субстанции и витамини са влезнали във водата. Можете да добавите и малко фибри. Този бульон е съвършен за детокс.

Източник: Zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР