Съществува голяма вероятност да се проведе нов търг за емблемата

...
Съществува голяма вероятност да се проведе нов търг за емблемата
Коментари Харесай

Сагата продължава: Задава се нов търг за емблемата на ЦСКА

Съществува огромна възможност да се организира нов търг за емблемата и имуществото на оповестеното в неплатежоспособност ЦСКА.

Причината – предприемачът Вълкан Стойновски е спечелил делото за парцелите в местността Карадере до Бяла, които са част от активите на „ алените “ и даже са най-ценни по оценка отвън емблемата. Предстои решение и на Върховния съд. При състояние, че разногласието бъде решен дефинитивно в изгода на Вълкан Стойновски, то ще настъпят куп промени, една от които ще бъде обвързвана и с оценката на цялото имущество. Това съгласно адвокати значи нов търг и всичко би трябвало да стартира изначало, информира  " 24 часа ".

Победа на Стойновски може да значи и смяна на синдика, откакто Дора Милева е позволила нарушаване.

Припомняме, че разногласието за парцелите е още от времето, когато “Титан ” управляваше ЦСКА. Те ги бяха заложили като гаранция за задълженията към Национална агенция за приходите. След като стартира процедурата по неплатежоспособност, те бяха върнати назад от страната, с цел да бъде изработен търг.

Имуществото бе извоювано от компанията “Ред анималс ” на почитатели на ЦСКА, която даде за него 8 милиона лв.. Приключване на договорката обаче няма по какъв начин да има при новите условия, даже да бъдат отхвърлени всички последни тъжби.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР