САЩ защитават своите интереси и както Германия защити интереса си

...
САЩ защитават своите интереси и както Германия защити интереса си
Коментари Харесай

Таско Ерменков: България трябва да отстоява интереса си за „Балкански поток“ и АЕЦ „Белене“

САЩ пазят своите ползи и както Германия отбрани интереса си в „ Северен поток “, по този начин и ние би трябвало да отстоим интереса си в „ Турски поток “ и на АЕЦ „ Белене “. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ по бТВ депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков във връзка последната позиция на Държавния департамент на Съединени американски щати.

Държавният департамент разгласи, че дава 30 дни на фирмите, работещи по построяването на газопроводите " Турски поток " и " Северен поток-2 ", да спрат непринудено своята активност по плановете, с цел да не бъдат подложени на наказания от американската администрация.

Само недалновидна политика от страна на българското държавно управление може да провали плана АЕЦ „ Белене “, счита Ерменков.

По думите му за построяването на VII блок на АЕЦ „ Козлодуй “ ще е нужно повече време, тъй като няма лицензирана площадка.

Таско Ерменков разяснява и тематиката с депутатите, които се отделиха от парламентарната група на Българска социалистическа партия.

По негова информация четирима от тях са определени за народни представители поради обстоятелството, че са били №10 в листата в своя регион, което съответствува с номера на Българска социалистическа партия в бюлетините на последните парламентарни избори. Друг пък бил някогашен кмет на ГЕРБ. „ Ако ми казвате, че това са кардиналните хора в партията, аз персонално ще я напусна “, съобщи Ерменков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР