САЩ "замотаха" реалното разследване на предишните случаи с употреба на

...
САЩ "замотаха" реалното разследване на предишните случаи с употреба на
Коментари Харесай

Кремъл: САЩ крият истината и лепят етикети

САЩ "замотаха " действителното следствие на предходните случаи с приложимост на химически оръжия в Сирия и избират да лепят етикети. Това съобщи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС.

Песков обаче не разяснява непосредствено изказванията на държавния секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън, упълномощил отговорността за потребление на химически оръжия в Сирия върху Москва. Прессекретарят на съветския президент остави "тази привилегия на сътрудниците от външното министерство на Русия ", показва организацията.

Сирия осъжда "клеветническите измислици на държавния секретар на Съединени американски щати и на френското външно министерство, че държавни войски сякаш са употребявали съзнателно химически оръжия против цивилно население ". Това се споделя в изказване на сирийското министерство на външните работи и емиграцията, представено от организация САНА, показва ТАСС.



Дамаск акцентира, че "Сирия непрекъснато е проявявала подготвеност за партньорство и основаване на нужните условия за почтено, обективно и професионално следствие на случаите с приложимост на химически муниции ". Според документа обаче Западът "с всички средства възпрепятстваше това, упражняваше напън върху експертните групи и политизираше процеса на следствие ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР