САЩ ще предложат убежище на британския шпионин и бивш полковник

...
САЩ ще предложат убежище на британския шпионин и бивш полковник
Коментари Харесай

САЩ може да дадат убежище на Скрипал?

САЩ ще предложат леговище на английския разузнавач и някогашен полковник от ГРУ Сергей Скрипал, както и на щерка му Юлия, написа Sunday Times. Ако се съгласят, двамата ще получат нови имена. Както оповестява вестникът, такава мярка е ориентирана към " отбрана против нови опити за нападение ". Отбелязва се, че МИ-6 и Централно разузнавателно управление на САЩ към този момент се обсъждали къде да заселят Скрипал с цел да се подсигурява тяхната сигурност. Освен Съединени американски щати, били разисквани опциите за преместването им в Канада, Австралия и Нова Зеландия.
Източниците на изданието удостоверили, че Скрипал е в схващане и евентуално скоро ще бъде положение да помогне на следствието.
Външният министър на Англия Борис Джонсън съобщи, че руснаците до момента са имали 29 теории за отравянето Сергей Скрипал и щерка му Юлия, написа пък " Таймс ".
Той съпостави настояването на Москва да се причисли към следствието с опит на водач, хванат да кара в нетрезво положение, да употребява собствен тестер за алкохол.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР