САЩ ще отворят следващия месец сухопътните си граници с Канада

...
САЩ ще отворят следващия месец сухопътните си граници с Канада
Коментари Харесай

От следващия месец САЩ отваря сухопътните си граници за напълно ваксинирани

Съединени американски щати ще отворят идващия месец сухопътните си граници с Канада и Мексико за изцяло имунизираните пасажери .

Още от ранните дни на коронавирусната пандемия прекосяването на коли, влакове и фериботи през границите на Съединени американски щати с Канада и Мексико бе лимитирано единствено до основни пътувания, да вземем за пример търговски.

Съгласно оповестените през днешния ден нови правила изцяло имунизираните задгранични жители ще могат от началото на идния месец да влизат на територията на Съединени американски щати, без значение каква е повода за визитата.

Министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас изрази удовлетворение от предприемането на стъпки за възобновяване на постоянните пътувания. И Мексико, и Канада от месеци упорстваха Съединени американски щати да разхлабят рестриктивните мерки.

Хората, които желаят да влязат в Съединени американски щати с коли, влакове и фериботи, ще бъдат питани за имунизационния си статут като част от общоприетата процедура за митническа и гранична инспекция на американските управляващи. От посетителите, които желаят да влязат в Съединени американски щати по суша и дават отговор на имунизационните условия, няма да се изисква негативен тест за коронавирус.

Според американските Центрове за надзор и предварителна защита на болесттите на територията на Съединени американски щати ще бъдат допускани пасажери, които са изцяло имунизирани с която и да е от имунизациите , утвърдени за незабавна приложимост от Световната здравна организация, а освен с тези, които се използват в Съединени американски щати.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР