САЩ се стремят към мирен преход във Венецуела, но всички

...
САЩ се стремят към мирен преход във Венецуела, но всички
Коментари Харесай

Тръмп погреба социализма във Венецуела

САЩ се стремят към кротичък преход във Венецуела, само че всички разновидности остават на масата. Това предизвести за следващ път американският президент Доналд Тръмп, представен от " Ройтерс ".

В тирада в Маями пред свои последователи, измежду които главно са били венецуелски и кубински имигранти, Тръмп прикани висшите венецуелски военни да одобряват амнистията, препоръчана им от приетия от Съединени американски щати за краткотраен президент ръководител на Народното събрание Хуан Гуайдо.

" В противоположен случай ще загубите всичко ", предизвести ги той.

Тръмп прикани още венецуелската войска да не блокира изпращането на филантропична помощ в страната.

По думите на американския държавен глава, социализмът във Венецуела " умира ", до момента в който свободата се е преродила.

Тръмп уверил също, че Съединени американски щати поддържат напъните на венецуелците в битката им за " независимост и народна власт ".

Коментирайки небрежно комерсиалните договаряния с Китай, той отбелязал, че двете страни " реализират огромен прогрес " и че " милиарди и милиарди долари " в този момент се стичат в американското финансово министерство след наложените от него мита върху китайския импорт. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР