САЩ са уверени“, че палестински въоръжени групировки са използвали най-голямата

...
САЩ са уверени“, че палестински въоръжени групировки са използвали най-голямата
Коментари Харесай

„Уверени въоръжени групировки на САЩ са използвали болница в Газа в кампания срещу Израел“

Съединени американски щати са „ уверени “, че палестински въоръжени групировки са употребявали най-голямата болница в Газа, с цел да държат „ най-малко няколко “ заложници, хванати по време на кървавата им офанзива от 7 октомври и за разполагане на командна инфраструктура, съгласно оценка на американското разузнаване, разкрита във вторник и споделена от американски чиновник.

Оценката предлага най-твърдата поддръжка на Съединени американски щати за изказванията на Израел по отношение на болничния комплекс ал-Шифа в град Газа, който беше нападната от израелските сили през ноември в интервенция, жигосана от световни филантропични организации и някои членове на партията на президента Джо Байдън.

И въпреки всичко оповестената информация не поддържа изцяло някои от най-значимите изказвания на Израел, че болничното заведение е служила като централен възел за дейностите на Хамас и Палестинския ислямски джихад.

Оценката гласи: „ Разузнавателната общественост на Съединени американски щати е уверена в своята преценка по този въпрос тематика и е удостоверил без значение информация за изп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР