САЩ преустановяват процедурата по издаването на неимигрантски визи от Руската

...
САЩ преустановяват процедурата по издаването на неимигрантски визи от Руската
Коментари Харесай

САЩ спират издаването на неимигрантски визи в Русия

Съединени американски щати преустановяват процедурата по издаването на неимигрантски визи от Руската Федерация от 23 август. В Москва тази процедура ще бъде обновена от 1 септември. Това се споделя в заявление, публикуването на уеб страницата на посолството на Съединени американски щати в Русия.
„ Във връзка с ограниченията, подхванати от Руската Федерация за ограничаване на числеността на сътрудниците на дипломатическата задача на Съединени американски щати в Русия, считано от 23 август 2013, процедурата по издаването на неимиграционни визи за цяла Русия ще бъде прекратена. От 1 септември 2017 година процедурата ще бъде обновена в Москва. Процедурата по издаване на неимигрантски визи в консулствата на Съединени американски щати в Русия ще бъде прекратена за неопределен срок. “
„ Планираните изявленията се анулира. Онези, които към този момент са подали документи за оформяне на визи в Съединени американски щати ще бъдат осведомени за това по какъв метод могат да трансформират датата на събеседването.
От понеделник в американските консулства към този момент не се организират събеседвания за приемането на визи, добавя РИА Новости.
„ От 9 часа на 21 август 2017 година, дипломатическата задача на Съединени американски щати стартира развой на анулация на събеседванията за приемане на неимигрантски визи, планувани във всички консулства на Съединени американски щати в Руската федерация. ", написа още в известието.
Припомняме, че на 30 юли т.г. съветският президент Владимир Путин съобщи, че 755 американски дипломати би трябвало да изоставен Русия. Това решение е отговор на новите американски наказания против Русия, утвърдени оконмателно тази седмица от Конгреса на Съединени американски щати.
По-рано съветското министерство на външните работи съобщи, че Съединени американски щати би трябвало да съкратят дипломатическия си личен състав до 455 души, колкото са и съветските дипломати във Вашингтон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР