САЩ няма да оставят Москва да сплашва европейските страни, заплашвайки

...
САЩ няма да оставят Москва да сплашва европейските страни, заплашвайки
Коментари Харесай

Заплахите на Владимир Путин да прибегне до ядрено оръжие са безотговорни и илюстрират чувството на отчаяние на Русия, каза Байдън

САЩ няма да оставят Москва да сплашва европейските страни, заплашвайки ги да ги лиши от енергийни запаси. Това съобщи през днешния ден президентът на Съединени американски щати Джо Байдън след прекъсването на съветските газови доставки за Полша и България, съобщи Франс прес.

" Ние няма да ги оставим да употребяват техните запаси от нефт или от газ, с цел да избегнат последствията от тяхната експанзия в Украйна ", сподели президентът на Съединени американски щати, визирайки руснаците.

" Ние работим с други страни, като Южна Корея, Япония или Катар, с цел да помогнем на нашите европейски съдружници, застрашени от този съветски газов шантаж ", добави той.

Заплахите на Владимир Путин да прибегне до нуклеарно оръжие са безотговорни и илюстрират възприятието на обезсърчение на Русия пред обрата, който е взела нейната атака в Украйна, сподели още Байдън.

" Никой не би трябвало да подмята мнения, ей по този начин, по отношение на потреблението на нуклеарни оръжия или опцията да се прибегне до тях, това е безконтролно ", съобщи той.

" Това демонстрира възприятието на обезсърчение, изпитвано от Русия, изправена пред жалкия й неуспех по отношение на първичните й цели ", добави той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР