САЩ не са в позиция да поставят искания на Китай,

...
САЩ не са в позиция да поставят искания на Китай,
Коментари Харесай

САЩ не са в позиция да поставят искания на Китай, заяви китайското външно министерство

САЩ не са в позиция да слагат претенции на Китай, съобщи през днешния ден представителят на китайското външно министерство, съобщи Ройтерс.  " Ние не одобряваме напън или насила ", отговори Ван Вънбин на постоянната конференция, откакто бе запитан за държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън, който предизвести Китай да не оказва помощ на Русия във войната в Украйна.
Китай съобщи също, че в никакъв случай няма да одобри Съединени американски щати да сочат с пръст китайско-руските връзки.

Всеобхватното стратегическо партньорство на Китай за съдействие с Русия се основава на правилата за необвързаност, неконфронтиране и ненасоченост против трети страни, и е въпрос, засягащ суверенитета на две самостоятелни страни, съобщи Ван Вънбин.
Пекин уточни също, че позицията му за Корейския полуостров не се е трансформирала. Говорителят на външното министерство на Китай сподели това в отговор на въпроси, свързани с изстрелването по-рано денем на балистични ракети от Северна Корея край източния й бряг. " Позицията на Китай не се е трансформирала ", акцентира Ван Вънбин. 
Във връзка с следващото изстрелване на ракети от армията на Пхенян и последвалите рецензии от западни страни сестрата на водача Ким Чен-ун - Ким Йо-чен, която придобива все по-голямо въздействие, съобщи, че дали Северна Корея ще употребява Тихия океан като " полигон за стрелби " ще зависи от държанието на американските сили.

Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
20 Фев 20231320 Фев 202326120 Фев 20234420 Фев 202349420 Фев 202381320 Фев 2023609КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани18 Фев 20231088607 Фев 2023140620 Фев 202349818 Фев 2023717
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР