САЩ не са давали съгласието си за използване на прехвърлена

...
САЩ не са давали съгласието си за използване на прехвърлена
Коментари Харесай

САЩ не са давали съгласие за използване на тяхна техника на руска територия

САЩ не са давали единодушието си за потребление на трансферирана в Украйна тяхна военна техника на територията на Русия.

Това съобщи представител на Пентагона, разяснявайки известията, че съветският доброволчески корпус е направил десант в Белгородска област, в това число и на американски бронирани машини.

" Не сме се съгласявали с какъвто и да е трансфер на съоръжение, от украинската войска не са желали трансфер на съоръжение за така наречен паравоенни организации, въвели сме някои доста строги процедури във връзка с мониторинга на крайния консуматор и работим сполучливо с нашите украински сътрудници по този въпрос ", съобщи представителят на американската защита Пат Райдър на брифинг във вторник, представен от Би Би Си.

Райдър беше запитан за известията, че бойците на РДК са се придвижвали с армейски високопроходими коли Humvee и бронирани коли MaxxPro MRAP, наред с други неща, по време на десанта в Белгородска област.

Пат Райдър съобщи, че Съединени американски щати на първо място не са сигурни в достоверността на тези известия.

Снимки и видеоклипове на тези транспортни средства се появиха в обществените мрежи, а по-късно съветското министерство на защитата съобщи, че е унищожило американска техника по време на рейда в понеделник в граничния район на Белгородска област.

В същия дух като Райдър във вторник се изрече и представителят на Държавния департамент Матю Милър: той съобщи, че понастоящем Съединени американски щати са скептични по отношение на достоверността на известията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР