САЩ наложиха нови санкции срещу редица физически и юридически лица

...
САЩ наложиха нови санкции срещу редица физически и юридически лица
Коментари Харесай

САЩ с нови тежки санкции срещу Русия

САЩ постановиха нови наказания против редица физически и юридически лица и самолети, свързани с Русия. Според документа описът включва 14 лица, измежду които родственици на сенатор Сюлейман Керимов, в това число Саид, Амина, Фируза и Гюлнара Керимови.

Освен това под наказания са сложени 28 юридически лица, регистрирани в Швейцария, Русия, ОАЕ, Вирджинските острови и Люксембург, както и 8 въздухоплавателни средства.

" Днес Службата за надзор на задграничните активи към Министерството на финансите на Съединени американски щати, дружно с Държавния департамент, постановиха наказания на транснационална мрежа, участваща в придобиването на технологии в поддръжка на съветския отбранително-промишлен комплекс. Освен това Службата за надзор на задграничните активи е присъединила в черния лист световна мрежа от финансови медиатори и други лица, свързани с елита на Кремъл, чиито ориси са преплетени със Запада ", се твърди в документа. " С днешните дейности се постановат наказания на общо 14 физически лица и 28 юридически лица, като 8 самолета се квалифицират оттук насетне като блокирана благосъстоятелност ", се прецизира в изказването.

Съединени американски щати постановат и наказания на две швейцарски компании, свързани с съветския бизнесмен Андрей Гуриев, заяви Министерството на финансите. Наложени са и наказания против съветския предприемач Мурат Алиев и обвързваните с него компании. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР