САЩ могат да овладеят COVID-19 до началото на следващата година

...
САЩ могат да овладеят COVID-19 до началото на следващата година
Коментари Харесай

Антъни Фаучи: Като ваксинираме и малки деца ще овладеем COVID-19 до пролетта на 2022 г.

САЩ могат да овладеят COVID-19 до началото на идната година след възможното по-широко утвърждение на ваксини в идните седмици, съобщи през днешния ден основният американски специалист по заразни заболявания Антъни Фаучи, представен от Ройтерс.

В телевизионни изявленията Фаучи сподели, че откакто имунизацията на " Пфайзер " против COVID-19 към този момент е получила цялостно утвърждение от американската Агенция по храните и медикаментите (FDA), се отваря опция за имунизиране на повече хора, а в идните седмици може да бъдат утвърдени също имунизациите на " Модерна " и " Джонсън и Джонсън ", както и вероятно да бъде обещано позволение за имунизиране на дребни деца от есента.

" Ако създадем това с голямото болшинство от тези 80-90 милиона души, които още не са имунизирани, които не желаят да се имунизират или не са имали опция, считам, че може да забележим светлина в края на тунела ", съобщи той по телевизия Ен Би Си.

" Можем да обърнем хода на събитията ", сподели Фаучи по Ем Ес Ен Би Си.

Той съобщи, че чака " Модерна " и " Джонсън и Джонсън " да получат цялостно утвърждение " относително скоро ", може би до няколко седмици или месец.

Според него " има забележителен късмет " Агенцията по храните и медикаментите да даде утвърждение на " Пфайзер " и " Модерна " за дребни деца преди идния ваканционен сезон. " Надяваме се доникъде или края на есента и началото на зимата ", съобщи Фаучи по Ен Би Си.

Той сподели, че се надява " да може да стартира известно доста преодоляване " на обстановката с COVID-19 " напролет на 2022 година ", в случай че " бъдат имунизирани голямото болшинство от 90-те милиона души, които не са имунизирани ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР