САЩ и страните от НАТО са провеждали в Украйна секретен

...
САЩ и страните от НАТО са провеждали в Украйна секретен
Коментари Харесай

Руското министерство на отбраната: В Харков под контрола на САЩ са изследвали заразяването на хора чрез прилепи

САЩ и страните от НАТО са провеждали в Украйна конфиденциален план за проучване на предаването на заболявания на хората от прилепи. Това заяви на брифинг формалният представител на Министерство на защитата на Русия генерал-майор Игор Конашенков, предава РИА Новости.

Той изясни, че експерти от съветските радиационни, химически и биологически войски работят с главно с документи, получени от сътрудници на украинските лаборатории.

„ Като част от американски план, Институтът по ветеринарна медицина в Харков изследва диви птици като вектори за предаване на високопатогенна инфлуенца по птиците. В същото време са били оценени изискванията, при които процесите на предаване могат да станат неконтролируеми, да причинят стопански вреди и основават опасности за продоволствената сигурност “, добави генералът.

Както акцентира Конашенков, наличните документи удостоверяват, че проучванията в Харков се правят от доста години на систематична основа под директното управление на експерти от Съединени американски щати.

Освен това в близко бъдеще Министерството на защитата ще разгласява нов пакет документи, добави генералът.

Той акцентира, че те ще се отнасят до износа на огромно количество човешки биоматериали от Украйна за Обединеното кралство и други европейски страни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР