САЩ и Европейският съюз ще наложат допълнителни санкции на Русия

...
САЩ и Европейският съюз ще наложат допълнителни санкции на Русия
Коментари Харесай

САЩ обмислят да наложат санкции срещу дъщерите на Путин и най-голямата руска банка Сбербанк

САЩ и Европейският съюз ще наложат спомагателни наказания на Русия в отговор на изказванията на Украйна, че съветските войски са направили военни закононарушения в град Буча. Прессекретарят на Белия дом Джен Псаки съобщи, че Съединени американски щати ще забранят нови вложения в Русия и ще наложат спомагателни наказания на съветски финансови институции, както и на чиновници на Кремъл и техните фамилии.

" Те ще обиден представители на съветското държавно управление, членове на техните фамилии, притежавани от Русия финансови институции и държавни предприятия ", посочи Саки пред медиите.

Вашингтон обмисля спомагателни наказания против двете дъщери на съветския президент Владимир Путин и най-голямата съветска банка " Сбербанк ", заяви The Wall Street Journal.

Посланиците на Европейски Съюз ще прегледат в сряда проектите за пети пакет от наказания, който включва възбрана на вноса на съветски въглища и недопускане на множеството кораби, притежавани или ръководени от Русия, да употребяват пристанищата на Европейски Съюз.

Източник
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР