САЩ и асоциирани с тях сили в Сирия окупираха и

...
САЩ и асоциирани с тях сили в Сирия окупираха и
Коментари Харесай

Русия обвинява САЩ, че окупира петролната контрабанда на ДАЕШ в Сирия

САЩ и асоциирани с тях сили в Сирия окупираха и " откраднаха " противозаконната търговия с нефт от ДАЕШ, оповестява съветският общоприет щаб, представен от " Спутник ".

Според съветските военни, в допълнение към техните незаконни действия, Съединени американски щати образова бойци да унищожат нефтената и газовата инфраструктура и да провеждат офанзиви против сирийските държавни сили.

Според военното разузнаване, Съединени американски щати са дали на разнообразни арабски и кюрдски милиции оръжия в подмяна на помощ за противозаконен трафик на сирийски нефт на изток от Ефрат.

Отделно, съветските военни прецизират, че терористите не престават напъните си да провеждат офанзиви против съветските войски в авиационната база " Хмейим " в Латакия, където се намира съветският контингент в Сирия.

Руското военно разузнаване прецизира също, че над 300 терористични офанзиви са раздрусали региони на Сирия под контрола на Съединени американски щати покрай Ефрат сред юни и юли, убивайки 225 души.

Руският общоприет щаб повтаря предходни обвинявания на Москва против Съединени американски щати за гибелта на цивилни в бежанския лагер Рукбан в южна Сирия, ситуиран покрай американската военна база покрай йорданската граница, като декларира, че американската страна не е направила нищо за разрешаване на филантропичната рецесия.

Руското министерство на защитата неколкократно упреква водената от Съединени американски щати коалиция в Сирия за потребление на следените от Съединени американски щати базови лагери за образование на джихадисти, реорганизирани в по този начин наречената " нова сирийска войска ". Сирийските и иранските управляващи също по този начин упрекват Вашингтон в връзки със сирийски джихадистки групи. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР