САЩ, ЕС и ООН изразиха притеснения от обявеното вчера от

...
САЩ, ЕС и ООН изразиха притеснения от обявеното вчера от
Коментари Харесай

САЩ, ЕС и ООН притеснени от талибанското правителство

САЩ, Европейски Съюз и Организация на обединените нации показаха терзания от оповестеното през вчерашния ден от талибаните краткотрайно държавно управление, съобщи БНР. То включва единствено мъже, единствено талибани, вътрешният министър е търсен от ФБР за тероризъм, министър председателят е в черния лист на Организация на обединените нации, а министърът на защитата е наследник на някогашния талибански водач Молла Омар.

От Държавния департамент на Съeдинените щати означиха, че оповестените имена в кабинета на талибаните са единствено от вътрешния кръг на придвижването и техни близки сътрудници. 
 Талибаните: Съединени американски щати да размразят 10 милиарда $ от държавните ни запаси Талибаните: Съединени американски щати да размразят 10 милиарда $ от държавните ни запаси
Радикалното придвижване " Талибан ", което завзе властта в Афганистан, се обърна към управлението на Съединени американски щати с молба да даде на новите вл...

" Разбираме, че талибаните показаха това като длъжностен кабинет, само че ще съдим по техните дейности, а не думи ", добавя представител на Държавния департамент.

в държавното управление да бъдат включени и показани другите етнически и религиозни групи в обществото, се споделя в позиция на Европейския съюз. Зам.-председателят на Европейската комисия Марош Шефчович разгласи, че Брюксел е подготвен да продължи с филантропичната помощ за Афганистан, само че ще следи деликатно обстановката в страната.

" В момента вършим оценка на обстановката, с цел да сигурни, че филантропичната помощ отива при хора, които в действителност се нуждаят от нея. В страната има вътрешно разселени лица, има вътрешна миграция, по тази причина би трябвало да продължим, само че да действаме доста деликатно ".

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР