Сашо Кадиев смени не само жената, но и колата. Актьорът

...
Сашо Кадиев смени не само жената, но и колата. Актьорът
Коментари Харесай

След жената Сашко Кадиев смени и колата

Сашо Кадиев смени освен дамата, само че и колата. Актьорът до неотдавна шофираше единствено на обичаната си от години японска марка " Мазда ", само че в този момент се е ориентирал към по-мощно и първокласно возило - черно БМВ. Моделът държи висока цена и има много екстри.

Онзи ден папараците на " Уикенд " засякога сина на Катето Евро в новия му автомобил, спрял на паркинга до Би Ти Ви. Времето на открито бе тъмно и дъждовно, само че Кадиев изглеждаше в положително въодушевление. Впечатление правеше димящата цигара, която артистът водещ не изпускаше от уста даже и зад кормилото. Сашо е върл пушач и не прави каквито и да било опити да се откаже от порока си.
 След дамата Сашко Кадиев смени и колата (СНИМКА)

Докато всмукваше дима от следващия фас, екранният сътрудник на Деси Стоянова излезе от колата и отиде да изхвърли в кофа за боклук наличието на пепелника си. После се върна при лимузината, сложи контейнерчето за угарки на таблото и се подготви да отиде на работа. Освен че е лице на утринното развлекателно предаване " Преди обед ", Сашо се изявява и като водещ на " България търси гений ". Новият сезон на шоуто ще започва чак през пролетта, само че в медийните среди подозират, че Кадиев е гушнал хонорара си предплатено и с него си е оказал помощ за новата кола.

БМВ-то не е единствената скъпа облага на актьора напоследък. Говори се, че той е купил и необятен апартамент в влиятелен столичен квартал и се е нанесъл там с настоящото си гадже – моделката Ивелина Чоева. Връзката на Сашо с дългокраката брюнетка стартира като мимолетна случка преди повече от година, само че към този момент е доста сериозна. Заради манекенката водещият изцяло отсвири майката на дъщеря си – Таня.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР