Сашо Кадиев не е Сашо Кадиев. Не е и Мамин

...
Сашо Кадиев не е Сашо Кадиев. Не е и Мамин
Коментари Харесай

Бомба: Сашо Кадиев не е Сашо Кадиев, а Георги!

Сашо Кадиев не е Сашо Кадиев. Не е и Мамин Сашко, а просто Георги. Така най-малко се е родил, както призна той самият след рождения си ден (чукна 39 лазарника). Водещият и екранен сътрудник на Деси Стоянова описа, че когато Катето Евро го родила, му дала името на татко му - Георги.

" Майка ми толкоз е обичала татко ми, била е луда по него и мигновено ме е кръстила с неговото име. После обаче нейната майка, баба ми, се е възмутила по какъв начин може да не се уважи името на светеца, на чиято дата съм роден. А точно - на 30 август е Свети Александър Невски. И, речено-сторено, незабавно ми сменили " заглавието " на Александър ", смее се водещият и артист.

Според мнозина по-суеверни хора обаче, това не е редно да се прави, тъй като смяната на името постоянно носела и смяна в бъдещето и ориста на детето, която не постоянно е за положително.

Е, Сашко не е от най-суеверните и плашливи, а и като гледаме, животът му се развива добре. На празненството у тях в Кокаляне той събра няколко другари и несъмнено, новата си обичана Ивелина Чоева. Чоева, която май към този момент е и негова избраница, се схваща отлично с Катето Евро.

" Еврото е рискова. Приятелка е с Ивелина, само че е другарка и с някогашната си снаха Таня, която също обожава. Това е то европейски и цивилизовани връзки ", смеят се близки до артистичната фамилия.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР