Сашко от Перник е в много добро общо състояние и

...
Сашко от Перник е в много добро общо състояние и
Коментари Харесай

Директорът на Пирогов: Сашко е в много добро състояние, ще бъде преместен от реанимация

Сашко от Перник е в доста положително общо положение и през днешния ден се чака да бъде изместен от реанимация в независима стая.

Това съобщи на брифинг шефът на " Пирогов " Валентин Димитров.

" Този път стоя пред вас с положителни вести - сагата с детето завърши сполучливо и беше приведено при нас. Детето е в доста положително общо положение, няма някакви пострадвания или увреждания, които да основават директна заплаха за живота му ", сподели Валентин Димитров.

След 9 дни в неопределеност, детето бе намерено живо и крепко в надълбоко и непроходимо дере в местността " Рестова глава " до някогашния цех " Червена могила " от доброволците от локалния клуб по делта и парапланеризъм Веселин Георгиев и Милко Михайлов.

Сашко бе неотложно отведен в " Пирогов ", където ще прекара няколко дни. Настанен е в детската реанимация в устойчиво положение, оповестиха през вчерашния ден от болничното заведение. Детето е под непрекъснато наблюдаване от екип от експерти като за всичко е осведомен здравният министър. Към момента не са установени никакви следи от принуждение.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР