Съседка на Стефан Янев, който бе бит до смърт от

...
Съседка на Стефан Янев, който бе бит до смърт от
Коментари Харесай

Съседка на зверски убития Стефан Янев шокиращо: Той викаше за помощ, молихме полицаите да разбият вратата, но те си тръгнаха...

Съседка на Стефан Янев, който бе обичай до гибел от щерка си, разкрива, че възрастният мъж е могъл да бъде избавен при навременна интервенция от полицията. След присъединяване на 87-годишния мъж в " Съдебен спор " от жилището в бл. 741 в " Люлин "   стартират да се носят крясъци за помощ. Това не е за първи път. Притеснени, съседите викат полиция, само че не се стига до интервенция, съобщи " Блиц ".

" Ние съседите се обадихме на 112 и какво... пристигналите служители на реда се завъртяха, почукаха и си отидоха, макар нашите молби да разбият вратата. Казахме им, че зад тази врата Стефан се моли за помощ. Ако бяха разрушили вратата, можеше Стефан да го закарат в болница, да заловен биещата го щерка и индивидът да е жив. Ако зад тази врата беше техен непосредствен и се молеше за помощ, отново ли щяха по този начин равнодушно да си тръгнат? Кой в този момент ще дава отговор за тази гибел? Има ли място за групова виновност? Вие по какъв начин мислите ", пита съседката в коментар под обява във Facebook.

Жоро Игнатов от " Съдебен спор " разкрива, че се усеща унищожен от случилото се.   Той не предполагал такава развръзка след излъчването на предаването. " Закарахме Стефан до гарата, с цел да вземе трен до град Кочериново, където има къща, само че очевидно, че по-късно се е върнал. "

Както " Петел " писа, Стефан Янев потърсил малкия екран ,  за да опише при какви ужасни условия живеят внучките му. Дъщеря му и брачният партньор й не ги пускали да вървят на учебно заведение и се грижели зле за тях. След излъчването на предаването старецът изчезва, няколко дни по-късно е открит трупът му, пренебрегнат на междустълбищна площадка. 

Дъщерята и мъжът й са задържани, а децата изведени от обществените институции. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР