Съсед на новозеландската премиерка Джасинда Ардърн, който имал угризения, призна

...
Съсед на новозеландската премиерка Джасинда Ардърн, който имал угризения, призна
Коментари Харесай

Съсед убил Падълс - котката на новозеландската премиерка Джасинда Ардърн

Съсед на новозеландската премиерка Джасинда Ардърн, който имал скрупули, призна обществено, че е отговорен за гибелта на Падълс, първата котка на Нова Зеландия, съобщи Франс прес.

Котката умря през ноември 2017 година, малко след идването на власт на Ардърн, само че събитията към гибелта й не бяха разкрити. Падълс бе като член на фамилията на премиерката и имаше над 11 000 почитатели в Туитър. Американското сп. " Венити феър " писа, че Падълс помогнала на Ардърн да стане сътрудникът, който Съединени американски щати желаят да имат. Падълс - полидактилна котка, т.е. писана, която има спомагателен пръст, притегли също вниманието, когато прекъсна телефонен диалог сред премиерката и американския президент Доналд Тръмп, скачайки върху маса.

Съседът на Ардърн, разпознат единствено като Крис, разкри пред уеб страницата stuff.co.nz, че котката изненадващо се оказала под колелата на автомобила му, до момента в който го прибирал на заден ход пред дома си. " Беше шокиращо. Почувствах се зле, тъй като знаех, че Падълс има значимо наличие в обществените мрежи. Знаех също, че тя е фаворитка на Джасинда и колегата й Кларк. "

Навремето той разказал на двамата за случилото се и по думите му, премиерката демонстрирала схващане. Децата му поднесли съболезнованията си на госпожа Ардърн, настоявайки татко им да не бъде натикан зад решетките. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР