Със заповед на Областния управител Трендафил Величков бе определена работна

...
Със заповед на Областния управител Трендафил Величков бе определена работна
Коментари Харесай

Подготвят Областна стратегия в подкрепа на личностното разви...

Със заповед на Областния шеф Трендафил Величков бе избрана работна група за правене на Областна тактика за поддръжка за личностно развиване на децата и учениците в област Пазарджик в планови интервал 2023-2025 година Проведе се първото съвещание с представители на всички заинтригувани страни. Ръководител на работната група е основният секретар на Областна администрация Светлан Карталов, в състава й са включени специалисти от 12- те общински администрации, представители на РУО, РЗИ, Регионалният център за поддръжка на приобщаващото обучение, Неправителствени организации.
На работната група е предоставена задачата да създаде план на Областна тактика за поддръжка за личностно развиване на децата и учениците въз основа на разбор на потребностите от поддръжка във всяка община.
Проектът на Стратегията ще включва и изложение на провокациите, стратегическите цели и нужните действия в региона на поддръжката. Основно предизвикателство в региона на поддръжката през последните години бе реализирането в изискванията на епидемията COVID-19 и въвеждането на обучение от разстояние в електржнна среда /ОРЕС/ в просветителните институции.
Указаният период за осъществяване на предоставената задача е 20 януари 2023 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР