Със заповед на министъра на вътрешните работи, считано от днес,

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи, считано от днес,
Коментари Харесай

Районното полицейско управление в Търговище с нов началник


Със заповед на министъра на вътрешните работи, считано от през днешния ден, 19 април, основен контрольор Светлин Петев - шеф на бранша „ Криминална полиция “ в Районното ръководство " Полиция " в Търговище, е преназначен на служба „ Началник първа степен на РУ-Търговище “ при регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Това оповестиха от пресцентъра на дирекцията в Търговище. 

Петев е почнал работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 1993 година като служител на реда. Впоследствие работи като младши шпионин в бранша „ Криминална полиция “ на РУ-Търговище. През 2008 година става шпионин, а през 2012 година е назначен за шеф на група в същия бранш. През  2015 година е назначен за шеф на бранша „ Криминална полиция “ в районно управление (на МВР), а от 6 юли 2021 година е краткотрайно преназначен на служба шеф на ръководството.

Главен контрольор Светлин Петев е приключил Шуменския университет „ Еп. Константин Преславски “, магистър по обществена педагогика. Многократно е награждаван за значими професионални достижения, се показва в известието. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР