Със Заповед на министъра на вътрешните работи настоящият заместник-директор на

...
Със Заповед на министъра на вътрешните работи настоящият заместник-директор на
Коментари Харесай

Ст. комисар Александър Джартов е новият шеф на пожарната

Със Заповед на министъра на вътрешните работи актуалният заместник-директор на ГДПБЗН и шеф на Дирекция „ Държавен надзор и превантивна активност “ ст. комисар Александър Джартов поема управлението на структурата. Заповедта е за краткотрайно преназначаване на служба за период до една година.

Гл. комисар Николай Николов построи една работеща и ползваща се с висок престиж конструкция. Той уточни и кандидатурата на новия началник с причините, че ст. комисар Джартов познава добре работата на Главната дирекция, има визия за нейното развиване и надграждане и се употребява с добър интернационален престиж, заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той изрази убеждението, че чиновниците на Главната дирекция ще поддържат новия началник, с цел да продължи модернизацията на службата и да се запази построеният ѝ висок публичен престиж.

Ст. комисар Александър Джартов благодари за оказаното му доверие и акцентира, че ще продължи досегашната политика, осъществена в ГДПБЗН. Той очерта главните цели, които ще залегнат в неговата работа – създаване на ефикасна система за ръководство на риска от бедствия в България, реализиране на резистентност и цифровизация в работата на Главната дирекция, осъществяване на огромните планове, финансирани по Оперативни стратегии.

Ст. комисар Джартов прикани сътрудниците си да работят в екип, да бъдат инициативни и да съблюдават етичните правила.

Ст. комисар Александър Джартов е роден през 1980 година Висшето си обучение приключва през 2002 година в Академията на Министерство на вътрешните работи, факултет „ Пожарна и спешна сигурност ”, с добита образователно-квалификационна степен „ бакалавър ”, а през 2005 година придобива образователно-квалификационна степен „ магистър ”. В системата на Министерство на вътрешните работи е назначен на 01.10.2002 година на служба – инструктор І степен в ДПК, ПД и ООР при Регионална дирекция на вътрешните работи – Перник.

Последователно е заемал следните длъжности:

- инструктор І степен и инструктор ІІ степен в ДПК, ПД и РО при РСПАБ – Радомир;

- ВрИД шеф на РСПБЗН – Радомир ІІ степен към ОДМВР – Перник;

- шеф на РУПБС – Перник към ОДМВР – Перник и шеф на РСПБЗН – Перник към ОУПБЗН – Перник;

- шеф на дирекция „ Критична инфраструктура, предварителна защита и надзор ” при Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” – МВР;

- шеф на дирекция „ Държавен надзор и превантивна активност “ при Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” – Министерство на вътрешните работи - със заповед на министъра на вътрешните работи от 13.10.2022 година е преназначен на служба заместник-директор, той и шеф на дирекция „ Държавен надзор и превантивна активност “, която заема и понастоящем.

Награди: За реализирани високи професионални резултати неведнъж е награждаван с „ Обявяване на признателност ” и с „ Писмена хвалба ”. Последователно е награждаван с „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи – I, II и III степен “ и с почетно отличие на Министерство на вътрешните работи „ За героизъм и заслуга “ - III степен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР