Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов директорът

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов директорът
Коментари Харесай

Директорът на СДВР става главен комисар

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Любомир Николов към този момент е основен комисар.

Част от претекстовете за осъществената смяна са свързани с отговорностите на длъжността заради обстоятелството, че Столичната дирекция на вътрешните работи е най-голямата регионална дирекция и обслужва най-многобройно население. Това дефинира съответната оперативна конюнктура и натовареност на дирекцията, чиято бройка е най-висока, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Искрено благодаря на политическото управление на Министерство на вътрешните работи, че вижда и прави оценка постигнатото от Столична дирекция на вътрешните работи. Днешното събитие е оценка за работата на всички чиновници в столичната дирекция – сподели по време на късата гала основен комисар Николов.

Това е единствено първата крачка Столична дирекция на вътрешните работи да откри своето почтено място. Темата стои от години, само че никой не се наемаше да я постави на масата – уточни основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР