Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев за заместник-министър на регионалното

...
Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев за заместник-министър на регионалното
Коментари Харесай

Николай Шушков е назначен за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството

Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев за заместник-министър на районното развиване и благоустройството е назначен Николай Шушков, предават от пресцентъра на Министерски съвет.

До този миг Шушков е бил регионален шеф на област Благоевград, като с решение на държавното управление той е освободен от тази служба. Шушков два пъти е бил заместник-кмет на община Благоевград, а преди този момент е бил дълготраен чиновник в Агенция " Митници “. Притежава богат опит и професионални умения, добити от работа му в региона на интернационалния превоз и логистика. Бил е началник на Митнически департамент на Thessaloniki Port Authority S.A. dry port Sofia – " ТПА “ София “ ЕАД. Висшето си обучение е приключил в Полтавския университет по стопанска система и търговия в Украйна.

С решение на Министерският съвет за регионален шеф на област Благоевград е назначен Стоян Христов. До този миг Христов е бил основен секретар на регионалната администрация Благоевград. В интервала 2021 година – 2022 година е бил заместител регионален шеф на същата област. Христов е бил шеф на Дирекция " Административно-правно и осведомително обслужване “ на община Гоце Делчев. Преди това близо седем години е бил чиновник в общинската администрация на Благоевград. Юридическото си обучение е получил в СУ " Св. Климент Охридски “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР