Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

Бойко Борисов освободи от длъжност председателя на УС на НАПОО

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от длъжността ръководител на Управителния съвет на Националната организация за професионално обучение и образование (НАПОО) е освободена Емилияна Димитрова.

Димитрова освобождава поста след изпълнен втори пореден мандат, оповестиха от пресслужбата на кабинета.

По предложение на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 на длъжността ръководител на УС на НАПОО се назначава Марияна Павлова, която през актуалната година завършва втори мандат като заместник-председател на Агенцията.

На освободения от Марияна Павлова заместник-председателски пост в НАПОО се назначава Мариянка Живкова. Тя има богат професионален опит, обвързван с професионалното обучение и образование, като преподавател и заместник-директор на Софийската професионална гимназия по туризъм.

През 2017 година, 2018 година и 2019 година е била координатор по Националната стратегия "Осигуряване на модерна просветителна среда ", модул "Модернизиране на системата на професионалното обучение ". Участвала е в редица интернационалните планове, свързани с професионалното обучение и образование.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР