Със заповед на директора на Областната дирекция на МВР в

...
Със заповед на директора на Областната дирекция на МВР в
Коментари Харесай

ОДМВР-Благоевград проверява полицаи заради купон по време на пандемията

Със заповед на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград - старши комисар Дойчин Дойчинов, е разпоредена незабавна инспекция по отношение на получени данни за нарушение на противоепидемичните ограничения и заповедта на министъра на опазването на здравето, оповестяват от полицията в Благоевград.

По първични данни от фрагменти, публикувани в обществените мрежи, става видно, че е проведено и се е състояло събиране в нарушаване на противоепидемичните ограничения, на което са участвали и чиновници на ОДМВР-Благоевград, показват от полицията.

Според в. " Струма " купонът се е състоял в заведение в м. " Попина лъка " над Сандански. Заведението е отворило поради родено дете на горски чиновник от село Лиляново. На сбирката са участвали служители на реда от Петрич, Сандански и други градове от района. По непотвърдена информация чиновниците на реда са били 15, макар че трябвало да съблюдават противоепидемичните ограничения. Случаят възмутил жителите на Сандански откакто един от чиновниците Андон Стоянов разгласил във фейсбук страницата си веселбата.

За случая е известен шефът на Регионалната здравна ревизия. От ОДМВР - Благоевград допълват, че информация за констатациите и резултатите от инспекцията ще бъде предоставена след приключването й.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР