Със закриването на спецправосъдието се връщаме към нормалността и правовата

...
Със закриването на спецправосъдието се връщаме към нормалността и правовата
Коментари Харесай

Стою Стоев: Делата на спецправосъдието няма да потънат

" Със закриването на спецправосъдието се връщаме към нормалността и правовата страна. С препоръчаните промени няма да се заплаши разглеждането на висящите каузи, а ще се подсигурява продължаването им. Те няма да бъдат прекъснати или да потънат, това е агитация на опозицията ". Това сподели в „ Твоят ден “ по NOVA NEWS депутатът от " Продължаваме Промяната " Стою Стоев.

По думите му изнесените от Дани Каназирева данни за 2232 неоправдателни присъди не значат приключено произвеждане. " В огромната си степен това са съглашения. От 2012 година насам се сътвори специализация на определението за проведена незаконна група. Няма по какъв начин данните да са правилни, тъй като законодателните промени сочат, че закононарушенията, които в този момент са планувани като осъществяване от ОПГ, тогава не са били подсъдни по този метод ", изясни той,

Според него от 6000 производства едвам 3% са всъщност - другите или са частни каузи или съглашения. " Със основаването на спецправосъдието се основава опция за редом правораздаване и избор на прокурора дали съответното дело да е подсъдно на спецсъда или на елементарния съд. Това е неправилно, по тази причина закриването на спецправосъдието е нужно ", уточни Стоев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР