Със своята активна съпричастност към добрата кауза, телекомът призовава и

...
Със своята активна съпричастност към добрата кауза, телекомът призовава и
Коментари Харесай

А1 и „За доброто“ - съвместните усилия водят до промяната

Със своята дейна съпричастност към положителната идея, телекомът приканва и своите клиенти да се причислят и да се трансфорат в носители на смяната

Хората постоянно си споделяме, че измежду общество от стотици или хиляди души рядко бихме могли да създадем смяна. Смятаме, че нашето деяние няма да бъде видяно и оценено от никого, а вместо това ще остане в пространството като приглушено ехтене. Всяка огромна смяна в света обаче, е почнала с един единствен жест на поддръжка, акт на съчувствие, смели думи или споделена позиция.

Тази зима образец за смисъла на взаимните старания дава А1, като за. Със своята дейна съпричастност към положителната идея, телекомът приканва и своите клиенти да се причислят и да се трансфорат в носители на смяната. До края на годината потребителите могат да дарят сума по собствен избор, като това става елементарно и комфортно през приложението или уеб версията на Моят А1. Събраните средства ще бъдат употребявани за преобразяването на едно педиатрично поделение в страната, с което да се подобрят изискванията за лекуване на децата.

Кампанията ще завърши с началото на Новата година, а телекомът ще удвои събраната сума със лични средства. Всеки частен клиент на най-малко една услуга на телекома и регистриран профил в последната версия на приложението Моят А1 може да стане дребна, само че доста значима част от положителното дело. Той може да подари безграничен брой пъти сума сред 1 и 100 лв., като общата им стойност не може да надвишава 100 лв. за една услуга.

Тазгодишното издание на благотворителната акция е под надпис „ Свързва ни положителното: подари за децата и А1 ще удвои сумата “. Със своите старания за възстановяване на детското опазване на здравето в страната, А1 освен показва отговорност към обществото, само че и ни подсказва, че с общи старания правенето на положително е по-лесно и прелестно. Избраното поделение ще бъде обявено след края на акцията, когато А1 ще разгласи и общата сума след удвояването ѝ. Благодарение на положителното дело ситуацията в детските болнични отделения ще бъде по-приветлива и уютна, а престоят по-малко травматичен за детската душeвност.

Приложението Моят А1 дава доста благоприятни условия на своите консуматори и търпи непрекъснати усъвършенствания. Освен присъединяване в положителни дела, посредством него потребителите на телекома могат да ръководят своите услуги, да наблюдават статуса на поръчките си, да правят настройки на Wi-Fi мрежата си и още доста други. Целта на Моят А1 е да се трансформира в елементарен и комфортен асистент, който да икономисва скъпо време на клиентите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР