Със силен отбор от млади, образовани, интелигентни и амбициозни хора,

...
Със силен отбор от млади, образовани, интелигентни и амбициозни хора,
Коментари Харесай

Със силен отбор от млади и образовани хора ГЕРБ - Пловдив-об...

Със мощен тим от млади, образовани, интелигентни и амбициозни хора, за които политиката не е самоцел, поема ГЕРБ - Пловдив-област към 45-ото Народно заседание.

" С този тим ще победим и този път, имаме вяра, че ще имаме 5 народни представители, разяснява Георги Мараджиев, регионален координатор на партията. Той акцентира, че листата на ГЕРБ - Пловдив-област е добре уравновесена, цялостна с почтени и способени претенденти, всеки от които заслужава да бъде депутат.

В 44-тото Народно заседание депутатите от ГЕРБ - Пловдив-област бяха четирима - ген. Константин Попов, Запрян Янков, Младен Шишков и доктор Христо Грудев. След като доктор Грудев бе определен за кмет на община Асеновград, на негово място влезе Данка Люртова.

За идните избори на 4 април очакванията са депутатите от региона да бъдат с един повече. Водач на листата е Дани Каназирева, която е безапелационна, че в политиката в никакъв случай не е търсила комфорт и приема номинацията като доверие и оценка за работата <210> като регионален шеф.

Втора в листата е досегашната депутатка от Карлово Данка Люртова. Трети е съдружният сътрудник от Съюз на демократичните сили Йордан Кръстанов. Четвърти е актуалният народен представител Младен Шишков от Раковски, с чиято помощ като парламентарист общината стана една от най-бързоразвиващите се.

Пети в листата е Димитър Янев, специалист по туризъм в Асеновград, а шести - Владимир Пильов от Стамболийски.

Според Мараджиев добър резултат на ГЕРБ на парламентарните избори ще даде опция българските градове и села да продължат да се развиват. Само тогава локалната власт може да вложи цялата си сила в реализирането на разнообразни планове, които да подобрят средата за живот.

Листата на ГЕРБ в Пловдив-област

Д-р Дани Каназирева ​- лидер на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР от гражданската квота

Родена на 16 януари 1979 година в Пловдив.



Доктор по Конституционно право с дисертация на тематика „ Местната власт в изискванията на участие на България в Европейски Съюз “. Специализира “Британско право и право на Европейския съюз” в “Кеймбридж”. Специализира “Корпоративно ръководство и скъпи книжа”, „ Патентно право”. През 2014 година специализира в Съединени американски щати по стратегия " Младите водачи на България - Обучение на млади експерти в областта на правораздаването “. Областен шеф на област Пловдив.

„ Издигането ми за лидер на листата на ГЕРБ-СДС от гражданската квота е на първо място отговорност. Отговорност към хората и аз съм подготвена да я поема. Номинацията я одобрявам като доверие и оценка на работата ми като регионален шеф в една извънредно тежка година и в невиждана обстановка на международна пандемия. И като депутат ще продължа да бъда отдадена на работата си, ще слушам хората и по допустимо най-бързия метод ще се стремя да оказвам помощ за решаването на проблемите им. Готова съм да работя експертно и с почитание към институциите. За мен е значимо да знам, че хората имат на кого да разчитат. "

Данка Зидарова-Люртова - втора в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Родена на 24 август 1981 година, по специалност икономист.



Била е зам.-кмет на община Карлово и основен секретар на Областна администрация - Пловдив. Депутат в 44-тото Народно заседание, общински началник на Политическа партия ГЕРБ - Карлово.

„ Да бъдеш депутат, е на първо място отговорност. Затова, в случай че бъда определена още веднъж, ще не преставам да затвърждавам доверието на всички, които ми го гласоподават, ще отвръщам на всеки един проблем и ще диря неговото разрешаване. Ще продължа да работя и пазя ползите на жителите на област Пловдив. Всяко мнение на кмет и на най-малкото обитаемо място за мен е значимо и водещо в работата ми. Ще работя с цялото си сърце за развиването на района, с цел да се гордеем, че във всяко кътче в нашата страна има забележими резултати. Постигнахме доста, можем дружно да продължим напред и да надграждаме това, което сме създали, тъй като всичко остава за генерации напред. "

Йордан Кръстанов - трети в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 13 февруари 1964 година, по специалност бизнесмен.



Оранжериен производител и ръководител на Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция, член на Съюз на демократичните сили от 1990 година и част от обединението ГЕРБ-СДС, с бюлетина №28.

„ Кандидатирам се за депутат от Пловдив-област, тъй като съм един от вас. Убеден съм, че мога да бъда потребен на хората от този най-вече аграрни район. Самият аз от дълги години се занимавам с произвеждане на зеленчуци и съм наясно с проблемите в селскостопанския бранш. Знам през какво минаваме всички, които сме се отдали на земята, и какъв брой труд и старания ни коства да получим добра годишна продукция. Според мен, като десен човек, предприемчивите българи би трябвало да бъдат поощрявани и да развиват умерено бизнеса си. Убеден съм, че това се случва единствено при десни държавни управления. А единствената дясна коалиция на тези избори е ГЕРБ-СДС. Затова тя би трябвало да завоюва. "

Младен Шишков ​- четвърти в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 16 януари 1976 година, по специалност инженер-конструктор.



Два мандата ръководител на Общинския съвет на община Раковски, предприемач.

„ Дълг на всеки депутат е да работи в полза на всички български жители. По време на целия мандат на 44-тото Народно събрание, както и когато бях в локалната власт, постоянно съм се стремял да съблюдавам тази максима. Вратата ми постоянно е била отворена за решение на всевъзможни проблеми - от инфраструктурни, засягащи цялата област, през районни и локални, до персонални от всякакво естество. Ако бъда определен още веднъж, считам да бъда в интерес на страната, помагайки в правенето на по-добри и настоящи закони в интерес на обществото. За последните 15 години съм взел участие в доста избори. Единственият ангажимент, който съм поемал, е ДА РАБОТЯ. Всички други обещания биха били прахуляк в очите на хората. Ще работя, както съм го правил до момента. "

Димитър Янев - пети в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 26 април 1985 година Професия - специалист по туризъм.



Експерт по туризъм в Община Асеновград, два мандата общински консултант.

„ Млад, просветен и упорит съм. Вярвам, че мога да бъда потребен в Народното събрание и да работя с хъс за хората от Пловдив-област. Мисля, че съм подготвен да поема тази отговорност и да показвам мнение за метода, по който желая да се развива България. Убеден съм, че в Народното събрание ще гласоподавам по отношение на интереса на страната, а не по отношение на този на обособени хора. Знам, че с държавно управление на Политическа партия ГЕРБ имаме всички запаси и благоприятни условия да променим живота в България. Ще работим за понижаване на хората, които избират да изоставен страната ни, за привличане на повече младежи и одобряване на България като положително място за основаване на семейство, развъждане и образоване на деца. "

Владимир Пильов - шести в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 27 март 1987 година, по специалност машинен инженер.



Оператор газоразпределителна станция, общински консултант.

„ Като началник на МГЕРБ - Пловдив-област и втори мандат общински консултант имам опит в ръководството на локално равнище, подготвен съм да вземам участие и в работата на Народното събрание. Част съм от тима на Политическа партия ГЕРБ, тъй като това е единствената политическа партия, която дава опция на младежите да прокарват нови и настоящи политики. Ако бъда определен за депутат, ще работя със същия възторг, с който ме познават хората, откогато съм в политиката. Учил съм се от по-опитните, само че нося заряда, позитивното и изобретателно мислене на по-младите. Убеден съм, че това комбиниране е вярната формула за бъдещите ни триумфи. Нека на парламентарните избори упражним правото си на глас с номер 28, с цел да продължим положителното развиване на България! “

Даниела Кузманова - седма в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Родена на 30 юли 1987 година



Експерт в налозите и данъчната политика. От 2007 година досега работи в Община „ Родопи “, отдел „ Местни налози и такси “ към дирекция „ Финанси и счетоводство “.

„ Ще работя в посока понижаване на административната тежест на жителите, тъй като обществото постоянно счита, че някой го лъже, че някой го краде. Всъщност огромна част от проблемите са в резултат на нормативната уредба и голямата документи. Искам да бъде изменена тази процедура и администрацията да обръща по-голямо внимание на хората. Те да бъдат обслужени качествено и без натоварване в заплащането на многочислени такси за услуги, които биха могли да бъдат спестени. Моята визия е „ Силна община - мощна страна. “

Николай Стаматов - осми в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 4 юни 1985 година



10 години механически началник в „ Паркове и градини “ - Община Пловдив, заместник-кмет на община " Марица ".

„ В структурата на Политическа партия ГЕРБ съм през цялото време на основаването и знам, че единствено държавно управление на Бойко Борисов може да води страната ни към сигурност и непоклатимост. Правилният избор на 4 април е с номер 28 в бюлетината. Ние от коалиция ГЕРБ-СДС подсигуряваме, че ще продължим да поддържаме всяко обитаемо място, ще решаваме проблемите на всеки човек, тъй като обществената ни политика е насочена напълно за хората. Доказахме, че и във времена на тествания можем да взимаме верните решения и се оправяме сполучливо с осъществяването им. Аз персонално ще не преставам да работя в интерес на обществото, по този начин както съм го правил и до момента. Ще работя за това страната ни да бъде едно по-добро място за живеене и младежите да останат тук и да се развиват. "

Кристина Крислова - девета в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Родена на 3 февруари 1986 година



Главен помощник, лекар, учител в Юридическия факултет на Пловдивския университет. Председател на Общинския съвет в Съединение.

„ Участвам в парламентарните избори като претендент на община Съединение от листата на политическа партия ГЕРБ за народни представители. Вярвам, че място в политиката на страната ни имат повече млади, образовани и работливи хора, такива, които са се потвърдили в своята професионална област, имат нужния опит и най-много куража да отстояват позициите си. Млади хора, които да поемат политическа отговорност за бъдещите генерации, тъй като бъдещето на България зависи от обединените сили на всички нас. “

Асен Кичуков - десети в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 23 март 1966 година



Мениджър в агробизнеса. Доказан водач в екипната работа и ръководството на планове. Председател на Националната конфедерация на тютюнопроизводителите.

„ За интервал от 10 години съумях да насоча към този отрасъл над 1,2 милиарда лв., отпуснати от държавното управление. Област Пловдив е измежду най-големите в страната. Нашите управнически цели са съсредоточени към повишение на виталния стандарт в нея и модернизиране на инфраструктурата. Пътища с висок клас, реорганизация на оборудванията, осигуряващи достъпа до обитаемоте места и създаване на нови. Обновяване на водопреносната мрежа и възстановяване на качеството на питейната вода. Достигане до интернационалните равнища в селското стопанство като водещ бранш. Разширяване на инвеститорското наличие в област Пловдив и доста повишаване на работните места. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР