Със сигурност всеки един от вас е имал и такива

...
Със сигурност всеки един от вас е имал и такива
Коментари Харесай

Това са 10 думи, които черпят от положителната ни енергия. НЕ ги изричайте!

Със сигурност всеки един от вас е имал и такива дни, в които се усеща извънредно демотивиран и лишен от сила. Лошите обстановки, сякаш се редят на опашка в живота ви, а вие даже нямате пояснения за какво всичко това се случва точно на вас.

Много е значимо да осъзнаваме въздействието на думите и да умеем да ги сортираме вярно. От тях в действителност зависи по какъв начин ще се усещаме и какво ще е прочувственото ни положение.

В днешната публикация ще ви споделим кои са тези 10 думи, способни да черпят от силата ни, без даже да го осъзнаваме. Нужно е да ги премахнете от речника си и в никакъв случай да не ги изричате.

Ето и кои са те:

1. „ Не “;

Тази дума съумява да ни дърпа обратно и надолу. Тя е считана за зложелател на щастието. Не споделяме, че не би трябвало да я употребявате, само че за предпочитане е да сведете до най-малко изричането й.

2. „ Мразя “;

Още една дума, която е желателно да не участва в речника ви. Омразата е нещо извънредно, тя няма нищо общо с възмущението. Не бива да споменавате думата даже на смешка.

3. „ Проклятие “;

Не си вършиме услуга, в случай че постоянно употребявате тази думичка. Винаги може да й намерите подобаващ синоним. Тя не въздейства добре на енергийното ви биополе.

4. „ Проблеми “;

Нормално е в живота на всеки един от нас да има проблеми. Те са уроците, които ориста ни сервира, с цел да ни направи по-силни и да ни помогне да се изградим като персони. Дори да ви се постанова постоянно да се справяте с някакви проблеми, не изричайте тази дума гласно.

5. „ Бедност “;

Изричайки тази дума, вие се обричате на беднотия. Ако не желаете да се сбогувате с шанса си, пробвайте да не я споменавате. Намерете й подобаващ синоним.

6. „ Смърт “;
Ако мъжът ви споделя това, към този момент не ви обича
Психолозите разкриват някои типични черти, които алармират, че нещо във връзката ви не е наред или е стигнала задънена улица. Освен...
Прочети повече
Тази дума е считана за опасност за здравето, по тази причина не е целесъобразно да се изрича на глас. Тя е способна да ви лиши от сила и да смуче от виталната ви мощ.

7. „ Ад “;

Още една дума, намерила място в този лист. Счита се, че тя е способна да притегли тъмните сили, по тази причина не трябва да е част от речника ни.

8. „ Никога “;

Използвайки я постоянно, вие сте способни на това да унищожите позитивното в себе си.
Казвайте това на децата си, с цел да съумеят в живота
Много от детските ни мемоари са свързани с дребни и маловажни моменти, само че ние ги помним не поради това какво се е случило, а поради това...
Прочети повече
9. „ Лош шанс “;

Поредната дума, която употребявайки постоянно, способства за привличане на неприятния шанс. Дори да сте изпаднали в меланхолия, не я изричайте, а вместо това гледайте с усмивка на живота.

10. „ Умора “.

Факт е, че забързаното всекидневие и динамичността в живота на модерния човек са сериозна причина той да усеща отмалялост, само че все пак не е желателно да употребявате думата постоянно. Така само ще насочите вниманието към умората и няма да се чувствате добре.

Не изричайте тези думи, те черпят от вашата позитивна сила!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР