Със сигурност сте забелязали, че всяка година в Игри на

...
Със сигурност сте забелязали, че всяка година в Игри на
Коментари Харесай

И Мирела пропя! Звездата от "Игри на волята" пуска до дни дебютното парче

Със сигурност сте забелязали, че всяка година в " Игри на волята: България " влизат участници, които са в действителност мултифункционални и имат най-малко няколко гения, които след финала развиват още по-упорито, защото славата им дава голямо поле за изява. В сезон 4 видяхме доста младежи, които имат огромни цели и ги следват без никакви съмнения - тъкмо както би трябвало да бъде.

Виж още: Нова звездна двойка: Дуа Липа излиза с рапъра Джак Харлоу

Сред дамите в племената тази година Мирела се открои след излизането си упоритостта за известност в България. Като специалност красивата варненка интензивно се занимава с танци, само че към този момент моделството и инфлуенсърството заемат огромна част от нейните ежедневни задължения. Преди няколко месеца стана ясно, че някогашната половинка на Лефтеров се е заела много съществено и с пеенето и даже има музикален възпитател, при който върви постоянно и с готовност.

Виж още: Уют в родния дом: Елица от Игрите крие голямо ранчо във Варненско село

Напоследък девойките на Галин много постоянно разясняват фотосите на Мирела, което е сигурен знак, че в Alpha Music има място за нея и продуцентът ѝ е хвърлил око. Визия за тези редици сигурно има - въпросът е дали ще може да се конкурира с гения на Лидия, Десита, Симона и новите пресни попълнения - Мирела и Ивайла. 

Виж още: От Пепеляшка в същинска принцеса: Зори от " Игри на волята " се готви за Коледа с козметичен тунинг

 Instagram

Вчера стана ясно, че Мирела работи с Павел Николов от музикалната група на Павел и Венци Венц. Саматя тя качи малко видео, в което тя записва дебютната си ария, която се чака да види бял свят напълно скоро. Е, най-голямата ѝ фантазия напълно скоро ще стане действителност - нека и в това начинание е толкоз добра, колкото в танците.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР