Със сигурност сте наясно кой е Лионел Меси. Но трябва

...
Със сигурност сте наясно кой е Лионел Меси. Но трябва
Коментари Харесай

Меси - специална изненада за рождения ден на 100-годишния Ернан

Със сигурност сте наясно кой е Лионел Меси. Но би трябвало да ви кажем, че неговата история е преплетена с тази на 100-годишния Ернан Мастранхел. И за благополучие двамата се срещнаха... въпреки и единствено виртуално.

Преди дни дон Ернан навърши тъкмо 100 години! Той сигурно получи много поздравления за този впечатляващ празник, само че най-мило му стана от видеото, което самият Меси прати на неговия племенник Хулиан.
View this post on Instagram

Фенът на Меси, претърпял цялостен век, е прочут с това, че записва в тефтерче всеки мач, в който любимецът му вкара гол. До момента има 748 реда с попадения на аржентинеца.

" Здравей, Еранан! Твоята история ме трогна. И изключително този способ за статистика. Изпращам ти огромна прегръдка. Благодаря ти за всичко, което правиш. То е комплимент за мен и ме прави по-добър! ", споделя Меси в късото видео.
View this post on Instagram

То доближи до рожденика с помощта на Хулиан, който беше нахокан от дон Хуан.

" Не ми обяснявай, че това е Меси ", сподели 100-годишният почитател. " Къде се намира? Това къщата му ли е? ", попита още Ернан.
View this post on Instagram

Със сигурност Нело, както единствено най-близките назовават Ернан, се интересува живо от бъдещето на Меси. В момента аржентинецът е без тим, защото контрактът му с " Барселона " изтече. Очаква се обаче той още веднъж да играе на " Камп Ноу ", като редица международни медии осведомиха, че 6-кратният притежател на " Златната топка " се е съгласил да остане и даже да понижи заплатата си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР