Със сигурност Путин чака с голямо нетърпение Тръмп да се

...
Със сигурност Путин чака с голямо нетърпение Тръмп да се
Коментари Харесай

Българин в Калифорнийския университет: Путин чака с нетърпение Тръмп да се върне като президент

„ Със сигурност Путин чака с огромно неспокойствие Тръмп да се върне, тъй като той всява разкол, неустановеност и обърква съдружниците. Путин няма никакво предпочитание да изясни, че Русия е по-добрата страна в тази ситуация, тя просто желае да разубеди американците, че тяхната страна заслужава поддръжка и има право да се меси по света “.
Прочетете още
Това сподели сънародникът ни Христофор Караджов, който е учител в Калифорнийския университет.

По думите му Доналд Тръмп е съвсем сигурният претендент на републиканците на президентските избори през ноември.

„ Републиканците са се циментирали към Тръмп. Той направи много забавно завръщане, когато се случи опита за бунт и прелом на 6 януари 2021 година Той изглеждаше съвсем приключен и множеството американци се бяха отрекли от него. Допреди година Рон Десантис, губернаторът на Флорида, водеше много безапелационно пред него, както и Ники Хейли и сега Десантис доста бързо изчезна от конкуренцията, а Хейли участва официално “, сподели Караджов.

Той разяснява и ескалацията на напрежение, откакто при офанзива с дронове в Йордания американски военни бяха убити, а Съединените щати дадоха отговор с удари по ирански цели. По думите му Съединени американски щати в никакъв случай не са излизали от споровете в Близкия изток.

„ Постоянно и един след различен президентите наследяват тези войни. Тази офанзива се очакваше, Байдън сподели, че ще има отговор и това, което видяхме беше опит да се ударят бази на поддържани от Иран сили без да се предизвика директна военна борба. Двете съществени групи цели бяха в Ирак и Сирия. Не са огромни възможностите за директна огромна борба сред Иран и Съединени американски щати, само че има доста играчи, които са поддържани от Иран като хутите в Йемен и всевъзможни групировки от вида на „ Хизбула “ и „ Хамас “, които могат да създадат нещо изненадващо, след което Съединени американски щати ще би трябвало да отговорят напълно намерено и всякаква ескалация е допустима “, уточни преподавателят.

По думите му войните въздействат върху публичните настройки в Съединени американски щати, написа БТВ. 

„ Просто до 7 октомври предходната година главният огромен ангажимент и разногласия бяха по отношение на това какво да се прави с Украйна и по какъв начин и дали би трябвало да се поддържа. Републиканците започнаха да дават заден ход и по-скоро да го изтъргуват за отстъпки по други тематики като стягане на емиграцията по границата с Мексико. Когато обаче „ Хамас “ направиха офанзивата в Израел и те дадоха отговор с акция в Газа, публичното мнение се разми. При демократите има огромен сегмент измежду младите, които са повече на страната на палестинците, в сравнение с към израелската идея “, каза Христофор Караджов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР