Със сигурност предателството е една от най-болезнените и травмиращи болки,

...
Със сигурност предателството е една от най-болезнените и травмиращи болки,
Коментари Харесай

Ето това прави мъж, който в най-скоро време ще ви изневери

Със сигурност измяната е една от най-болезнените и травматични болки, които можем да преживеем в живота си. Към това се прибавя и препускането на мислите: допустимо ли беше да се предотврати, имаше ли сигнали, че ще се случи?
Хората, които вземат решение да изневерят, постоянно са опитни манипулатори, те могат съвършено прикрият следите си и да отвлекат вниманието.

Понякога обаче започваме да виждаме промени в държанието на колегата си. Случва се в избрани обстановки така наречен " червени светлини " и в сърцето, и в главата се появява неустановеност. Разбира се, несигурността сама по себе си не е причина за съмнение. Въпросът е да слушате интуицията си, да улавяте сигналите и да реагирате допустимо най-бързо. Кои са индикаторите, че мъжът обмисля измяна? Ето ги и тях - цели 10 на брой!

1. Той пита какво бихте създали, в случай че ви изневери

Мъжът, който мисли за невярност, може да заприказва за това по-често, с цел да „ изследва региона “, да реши евентуалната реакция на колегата си и просто да се приготви за това като опрощение. Той може да попита дамата: " Какво ще направиш, в случай че ХИПОТЕТИЧНО ти изневеря? " Или: " Мой сътрудник неотдавна изневери на приятелката си ".

2. Когато го изловите в неистина

Ако сте го хващали преди време да лъже, изключително за това къде и с кого е бил, би трябвало да бъдете нащрек. Някой, който се отдава на такава престореност, надали ще има угризения и в случай че му се отдаде опция, ще стигне до изменничество рано или късно. Погледнете и приятелите му. Ако те са тайфа безделници или знаете, че си крият издънките - бъдете деликатни и имайте едно мислено.

 измяна

3. Той е изневерил на някогашната си

Не всички хора, които са изневерявали преди, ще го създадат още веднъж, само че това сигурно е индикация, че са способни на това.

4. Изведнъж той става ангажиран непрекъснато

Когато мъж се готви да изневери на половинката си, има възможност да се дистанцира от нея. Той може да стартира да стои до късно на работа все по-често или да прекъсне контактите с общите ви другари. Обърнете внимание на държанието му и в случай че стартира да се отдръпва, евентуално нещо се случва или следва да се случи.

5. Той се дистанцира прочувствено

Емоционалното разграничаване е като удар под кръста. За страдание, постоянно предвещава проблеми в връзките. За евентуален лъжец е по-лесно да се дистанцира прочувствено от някого, в сравнение с да се сблъска с действителен проблем. 

 измяна

6. Липса на секс или фамилиарност

Когато двама души са влюбени, интимността и сексът са ежедневна и естествена потребност. Ако сътрудникът не демонстрира интерес към интимни връзки, това може да е знак за негова идна или протичаща се невярност. Това е значима индикация, изключително в случай че преди не сте имали проблеми в леглото с него. Задължително си поговорете с обичания при първи тревожни сигнали – въпреки всичко може да става въпрос на стрес, заболяване или изтощеност.

7. Внезапна отбранителна поза

Двама души в сериозна връзка би трябвало да познават потребностите си и да преодоляват всевъзможни разлики. Недостатъците посред им е значимо да се поддържат. Ето за какво ще бъде необичайно, в случай че половинката ненадейно стартира да се отбранява във връзка с явни промени в държанието.

 измяна

8. Нередовни неочаквани и непредвидени разноски

Двама души, участващи в сериозна връзка, приказват за финанси, имат доверие един на различен по този въпрос. Обикновено единият споделя на другия за своите потребности и нуждата да харчат пари за нещо непредвидено. Ако вашият сътрудник ненадейно стартира да има разноски, за които не ви споделя, в най-хубавия случай това може да бъде просто разсипничество, а в най-лошия - машинация.

9. Внезапна смяна във външния тип

Всички желаеме да изглеждаме по най-хубавия метод. Внимаваме какво обличаме, вършим разлика сред обстановки, в които би трябвало да сме облечени елегантно и такива, в които може да си позволим да сме по-лежерни. Грижим се за телата си, вървим на коафьор и така нататък Въпреки това, неочакваната смяна във външния тип се среща рядко. Хората в рецесия на междинната възраст постоянно изясняват смяната в стила като мотивация да наподобяват по-млади и по-представителни. Но дали това е по този начин или просто се е появил някой нов обект, който сграбчва вниманието им?

10. Грижи се за своя телефон, компютър, преносим компютър, таблет

Никой не обича, когато някой се рови в персонални неща, като гореспоменатите телефон, преносим компютър или бележник. Въпреки това, в сериозна връзка или брак хората не биха се изнервили, когато сътрудникът им зяпа през рамо, до момента в който сърфират в интернет. Ако няма какво да крият, те ще бъдат спокойни. Но в случай, че мъжът ненадейно възрази против това, което преди не е било проблем, би трябвало да започнете да бъдете по-предпазливи и подозрителни към него.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР