Със сигурност 2 неща заслужаваха оценка 2 в този двубой

...
Със сигурност 2 неща заслужаваха оценка 2 в този двубой
Коментари Харесай

Съдията и тревата криви на Тухел за отпадането от Шампионската лига

Със сигурност 2 неща заслужаваха оценка " 2 " в този дуел - съдията и тревата.

Иначе съм доста съм удовлетворен от двата мача против " Манчестър Сити " и от метода, по който се представихме на реванша.

Това сподели наставникът на " Байерн " Томас Тухел след отпадането от Шампионската лига. В Мюнхен реваншът приключи 1:1. " Сити " имаше задатък от 3:0 след първата срещац

" Завършихме наедно с най-хубавия тим в Европа сега. Имаше разлика в самочувствието и формата. За дребното положения, които допуснахме в двата мача, бяхме осъдени. Не мисля, че резултатът отразява показаното.

Имахме задоволително шансове. Но с цел да победиш най-хубавия тим, ти трябват повече от 100 %. Имаш потребност и от малко шанс, някой рикошет, статично състояние и би трябвало да реализираш тези златни шансове, които получаваш ", разяснява още Тухел.

Той бе изпъден на трибуните в края на мача от френския арбитър Клеман Тюрпен, който постоянно овикваше.

Реферът сподели червен картон на сънародника си Дайо Упемакано и след това го анулира, тъй като нарушаването му против Ерлинг Холанд бе при засада.

След това Тюрпен даде противоречива дузпа за игра с ръка на Упомекано, само че Холанд я изпусна.

Тухел не посочи какъв е бил казусът с тревата на един от най-модерните игрища в Европа.

Той размени като треньор на " Байерн " Юлиан Нагелсман на 24 март. Тогава баварците преследваха требъл, само че към този момент са навън от купата на Германия и Шампионската лига.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР