Сърцераздирателни гей драми тресат общинската листа на ПП-ДБ в София.

...
Сърцераздирателни гей драми тресат общинската листа на ПП-ДБ в София.
Коментари Харесай

Гей-дружинка „Детелинка” зад Борис Бонев: Всеки е гадже с всеки в листата на „Спаси София”

Сърцераздирателни гей драми тресат общинската листа на ПП-ДБ в София. Избирателите от умнокрасивитета останали шокирани, че представителите на „ Спаси София ” (СС) в листата, всички до един, имали ексцентрични любовни желания, надалеч от библейските Адам и Ева, тъкмо като своя водач Борис Бонев.

За да е цялостен екшънът адамовците с нрав на Ева се забъркали в комплицирани изневери между тях, от които излизало, че в последна сметка всеки е гадже с всеки!?!

Един от главните любовни триъгълници се оформил от съчетаването на печално известния Иво Божков – Плитката от Демократична България, който е №30 в листата, поставения под №14 Гергин Борисов и 39-ия Виктор Чаушев.

Размяната на сътрудници в тази палава тройка стартирала още предходните локални избори през 2019 година

Тогава Чаушев, един от петимата съществени деятели на „ Спаси София ”, напусна розовото приятелство на Борис Бонев и се присламчи като претендент за общински консултант в конкурентната тогава листа на Демократична България.

Реклама

Причината не бе тривиална, а прочувствена: Чаушев зарязал интимния си сътрудник Гергин Борисов, претендент за общински консултант от Секретен сътрудник, изневерявайки му с нежния старейшина от „ Демократична България ” Иво Божков – Плитката.

Заради измяната авангардът на Секретен сътрудник, формиран от откровени розови слончета, отлъчил Чаушев. Така отцепникът бил приютен от новото си гадже Иво Божков в листата на Демократична България.

Открай време грантовата организация „ Спаси София ” е известна като гей кръжец, финансиран от Иво Прокопиев, напомня ПИК.

Очаквайте ВТОРА ЧАСТ на розовата сага в листата на ПП-ДБ-СС

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР