Сърцераздирателна, но малко тъжна история се случва наскоро в Южна

...
Сърцераздирателна, но малко тъжна история се случва наскоро в Южна
Коментари Харесай

Всеки ден котка моли за храна продавачка от пазара, един ден жената решава да я последва

Сърцераздирателна, само че малко тъжна история се случва неотдавна в Южна Корея. Случката придобива народен отзив, даже излъчват историята по малкия екран. Но какво се е случило? Сега ще ви разкажем по-подробно.

Котката Хаби и котката Хоранг са елементарни улични котки, които от както се помнят живеели на улицата. Двете приятелки израснали дружно, като споделяли мощна обвързаност и до в този момент в никакъв случай не били разделяни. Хората, които живеели наоколо, постоянно срещали двойката да се храни или да се излежават на слънце, постоянно неразделни. Заедно е доста по-добре, в сравнение с самичък, също е и по-топло и по-лесно да оцелееш в студа.

За жал Хоранг претърпява случай. Котката била блъсната от кола, като получила увреждане на задните си крака. В положение на потрес котката стигнала до местообитанието си, легнала, само че за жал нямала сили и физическа опция да стои на лапите си.

За благополучие другото коте Хаби в никакъв случай не изоставило своята другарка, като направила всичко допустимо, с цел да помогне на другарчето си. Тя я пазела от други животни, носела й храна и я топлила с тялото си. Не всеки човек може да прояви такава грижа като тази невероятна котка. Нейната лоялност била невероятна.

Един ден Хаби измолила порция вкусна храна от жена, която търгувала на пазара. Продавачката към този момент гощавала котката повече от един път и забелязала, че тя бяга с храната нанякъде. Жената решила да я последва и да разбере къде носи храната писаната. Не след дълго дамата разкрила тайната й, и се разплакала. Оказало се, че през цялото това време Хаби е хранела и се грижила за безпомощната си другарка.

Жената направила фотоси на животните. Тя разгласила материалите в обществените мрежи с молба за помощ за двете нещастни животинки. Много грижовни хора реагирали на обявата, и котките били конфискувани от представители на една от локалните служби за отбрана на животните.

Крачетата на Хоранг били лекувани сполучливо и котето си възвърнало чувствеността и силата. Освен това от организацията помогнали и на Шаби, която страдала от проблеми с храносмилането.

Тъй като двойката придобива същинска известност в мрежата, не липсвали искащи да осиновят двете приятелки, като скоро по-късно от организацията избрали съвършените стопани, които решили да осиновят животните дружно. От тук нататък, с помощта на мощната си обич и отдаденост, двете приятелки ще продължат своя заслужен живот в комфортен дом, обградени от едно любящо семейство.

Понякога забравяме, че животните също имат своите усеща, съвсем като нас хората. Те страдат, обичат и се грижат за околните си, заради тази причина преди да нараните едно животно, спомнете си тази история за смелото коте Шаби, което избави своята обичана другарка.

Споделете тази публикация с вашите другари!

АВТОРСКИ ТЕКСТ: MOZACHE

Споделете с вашите другари!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР