Сърцеразбита дъщеря, чиято майка е открита сред 190-те гниещи трупа

...
Сърцеразбита дъщеря, чиято майка е открита сред 190-те гниещи трупа
Коментари Харесай

Семействата на погребалните домове в Колорадо „преживяват отново травмата“, след като майка им е открита върху купчина гниещи трупове

Сърцеразбита щерка, чиято майка е открита измежду 190-те гниещи натрупа в Колорадо, назова случая „ призрачен сън, който в никакъв случай няма да свърши “ откакто беше отсрочено от арбитър.

По-рано този месец арбитър от Колорадо почете молба на отбраната за закъснение на наказателното дело против двама притежатели на траурен дом, Джон и Кари Холфорд, които са упрекнати, че са оставили близо 200 тела да се разлагат, в някои случаи с години.

Планира се обвинените да се пледират по многочислените закононарушения, пред които са изправени през юни, с ориентировъчна дата на процеса през октомври. Това щеше да стане година откакто труповете бяха открити в порутена, гъмжаща от буболечки постройка.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Прокурорите не възразиха против настояването на отбраната за отсрочване, което юристите на двойката споделиха, че е належащо за подготовка на делото им. Това обаче разгневи скърбящи фамилии, в това число Аби Суовърланд, чиято майка Сара беше една от жертвите, открити в погребалния дом „ З...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР