Сарина Вигман преобръща всеки камък, за да намери пътека към славата на Световната купа за издръжливите Лъвици

...
Може би това е само знак за успешен отбор, когато
Коментари Харесай

Може би това е само знак за успешен отбор, когато можете да бъдете напълно съкрушени от превъзходна и по-умела опозиция и да излезете невредими.

Е, не напълно.

Разочарованието на Англия се развихри с печата на Лорън Джеймс, който я изгони.

Англия достигна четвъртфинал на Световното първенство

Наказание за един мач ще бъде изтърпяна в последните осмина и ФИФА все още може да наложи по-строго наказание на 21-годишната играчка, която досега беше звездата на турнира от страната на Сарина Вигман.

„Тя е неопитна играч на тази сцена и се справи наистина добре и мисля, че за част от секундата тя просто загуби емоциите си," каза Уигман.

"И разбира се, тя не иска да нарани никого. Тя е най-милата човек, когото познавам, и нещата се случват така и вече не можете да го промените, така че това е огромен урок за нея, но разбира се, това не е нещо, което тя наистина е направила нарочно.“

Изображение: Лорън от Англия Джеймс (в центъра) и нигерийката Мишел Алози (вдясно) се бият за топката

Имаше извинение, донесено в съблекалнята от Джеймс.

И вместо да се спира публично на момента на лудостта, капитанът на Англия Мили Брайт се възползва от научените уроци.

„В игра, в която сме предизвикани и изтласкани до границите си“, каза тя. „Готови сме да се изправим срещу абсолютно всеки отбор и всичко“, добави тя.

Прочетете повече:
Англия стигна до четвъртфинал след победа над Нигерия
Феновете празнуват, тъй като Лъвиците си осигуриха място в четвъртфинали
Подсилване за Лъвиците, докато Кийра Уолш се завръща към тренировките

Щеше да има различен тен в разследването след мача, ако не бяха четирите дузпи, превърнати след продължения.

Трябва победата с 4-2 при дузпите – допълнена от победителката във финалния мач на Евро 2022 Клоуи Кели – за да осигури преминаването на Англия до осминафиналите.

Изображение: Вратарят Мери Ърпс по време на дузпата дузпи

Това беше нервна кулминация на мача, но беше още по-нервна през предходните 120 минути, когато Англия живееше опасно - защитавайки равенството 0-0, за да наложи дузпи.

"Това е много специално среда, много специална тенджера под налягане", каза вратарят Мери Ърпс. „Очевидно така или иначе се опитвате да изградите възможно най-голяма психическа издръжливост.“

Устойчивост Англия демонстрира, че има в изобилие – като същевременно предпочита да не разчита на нея.

Те вече знаят следващите ще бъдат първокласниците на четвъртфиналите. Дали ще бъде Ямайка или Колумбия, ще бъде определено във вторник.

Изображение: Феновете празнуват победата на Англия

Отвъд отсъствието на Джеймс ще има решение за Wiegman дали Кийра Уолш може да започне отново, след като се бореше да окаже влияние след една седмица отсъствал от игра поради контузия на коляното.

Вигман каза: „Никога не съм изпитвал толкова много проблеми, но разбира се, моята работа е да мисля за нещата, които могат да се случат в една игра, в турнир или преди турнира.

"Така че се опитвате да обърнете всеки камък и след това се опитайте вече да измислите решение, ако нещата се случат, и днес бяхме напълно тествани върху тези обърнати камъни."

Но за разлика от Световната купа за жени в тежка категория на Съединените щати, Бразилия и Германия, Англия все още е на този турнир - с шанс да спечели наградата за първи път.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР