Сърдечно набиране на средства беше стартирано, за да се даде

...
Сърдечно набиране на средства беше стартирано, за да се даде
Коментари Харесай

Намушкани тийнейджъри в Бристол, изобразени като кампания за набиране на средства, организирана „за изпращане на момчетата, което заслужават“

Сърдечно набиране на средства беше стартирано, с цел да се даде на двамата младежи, жертви на трагичното намушкване в Бристол, „ изпращането, което заслужават “.

Двойката, наречена локално като Мейсън Рист, 15, и Макс Диксън, 16, починаха, откакто бяха нападнати в събота вечерта от група хора, които избягаха от мястото на престъплението с кола. Разследването на двойно ликвидиране продължава и 44-годишен мъж и 15-годишно момче, които бяха задържани, остават в полицейския арест.

Страница в GoFundMe в този момент се надява да събере £2500 за момчетата ' разноски за заравяне. Организаторката Шания написа: „ Две млади почтени момчета изгубиха живота си, лишиха живота на фамилията си.

„ Цялата общественост не може да разбере това. Две млади момчета, без да подозират какво ще се случи, бяха намушкани единствено на минути от един от домовете си. Не мога да си показва какво претърпяват фамилиите. Нека съберем колкото можем, с цел да помогнем на тези родители да дадат на тези две дребни момчета и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР