Сърдечна среща-разговор с жители от третата възраст проведе кандидатът на

...
Сърдечна среща-разговор с жители от третата възраст проведе кандидатът на
Коментари Харесай

Георги Гатев в „Тракия”: Възрастните хора имат моята грижа и внимание

Сърдечна среща-разговор с поданици от третата възраст организира претендентът на ГЕРБ за кмет на регион „ Тракия ” Георги Гатев.
Прочетете още
" С наслаждение се срещам с възрастните хора. Те имат и ще имат моята грижа, внимание и почитание, без значение дали съм кмет. Така съм учтив от моите баби, по този начин дисциплинирам и моето дете ", показа пред присъстващите Георги Гатев.

От своя страна баба Мария разчувствана описа каква скъпа помощ е получавала от Георги Гатев, който като доброволец в горещите летни дни е пазарувал за нея медикаменти и артикули от първа нужда.

„ По отношението към възрастните хора си проличава какъв брой зряло е едно общество и какви качества има даден човек. В лицето на Георги Гатев виждаме младеж с положително отношение и почитание към пенсионерите. За това с удоволствие ще го подкрепим ”, споделиха присъстващите.

Голям интерес измежду тях провокира Програмата за ръководство на претендента за кмет на Пловдив Костадин Димитров и целите на Георги Гатев за регион „ Тракия ”.

На срещата бяха още претендентите за общински съветници Вера Тоскова и Петър Троянов, както и националният представител Десислава Трифонова, която изясни на заинтригуваните жители въпроси, свързани със санирането и други настоящи тематики.

На изборите на 29-ти октомври претендентите на ГЕРБ са с № 7 в трите бюлетини – за кмет на Пловдив, кмет на регион и за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР