Сара Трип е успешен моден блогър в Instagram с над

...
Сара Трип е успешен моден блогър в Instagram с над
Коментари Харесай

Той написал всичко, което мисли за килограмите на жена си. И писмото му трогнало хиляди

Сара Трип е сполучлив фешън блогър в Instagram с над 200 000 почитатели. Сара е красива жена, въпреки за някои тя да е с наднормено тегло, само че самата тя е настроена извънредно позитивна към тялото си и не се срами да разгласява много разголени фотоси (например по бански) с минимално ретуширане.

Момичето е несъмнено, че няма какво да крие – да, кожата й не е идеално равна или гладка, формата й е надалеч от стилния стандарт през последните години, само че това е нейната кожа и нейната форма.

Ето за какво животът на Сара е превъзходен, моден и съразмерен.

Сара е щастливо омъжена за младия си брачен партньор Роби, който откровено обича както нея, по този начин и нейното, както някои считат, несъвършено тяло.

Младият мъж намерил най-хубавия метод да поддържа жена си – той написал отворено писмо за самопризнание в Инстаграм, което незабавно получило хиляди лайкове и голям брой позитивни мнения.

Ето и неговия текст:

„ Обичам тази жена и луксозното й тяло. Като младеж постоянно ме дразнеха, че избирам девойки с тела, които моите връстници смятаха за закръглени, а от време на време и за напряко дебели.

След това станах мъж и започнах да уча проблемите на феминистките и по какъв начин всеобщите медии изкуствено основават стандарти за хубост (например облик на високо, едва момиче) и го постановат на хиляди мъже.

За мен няма по-секси жена от тази красива жена, боготворя солидното й еластично тяло и всяка негова дипла. Да, тя може да не е слязла от корицата на Cosmopolitan, само че е същинска жена, на която отдадох живота и сърцето си.

Тя е привлекателна и тъй като не се срами от тялото си – тя е уверена в себе си и е луксозна. Тя изпълва до дъно дънките си, само че си остава най-красивата жена за мен.

Момчета, всички ние би трябвало да преосмислим това, което обществото ни постанова. Истинската жена не е порнозвезда, кино воин или облечен в бикини жив манекен. Тя е същинска, с всяка стрия и всяка трапчинка по тялото си.

Момичета, спрете да се „ приспособявате “ към избран стандарт – не сте обичани и ценени за вашата форма. Повярвайте ми, за всеки от вас някъде има човек, който ще ви обича по същия метод, по който аз обичам моята Сара. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР